3.5.2013

Höpöhöpö

Heips!

Perjantaipäivän kuulumisia tälleen nopeasti. :-) Enemmän kuvia toivottavasti tässä viikonlopun aikana!

Elikkäs, mun veli perheineen on ollut meillä nyt muutaman päivän kylässä. Heillä on ollut mukanaan myös karkeakarvainen mäyris, jonka kans Timi on ottanut aiemmin muutaman kerran yhteen, mutta nykyään nuo tulee jo tosi hyvin toimeen. Timi väsähtää tosi helposti, kun ne käy mäyriksen kans vähän vetämässä rallia tai yhdessä lenkillä. :) Timille tekee kyllä tosi hyvää kun on jotain koiraseuraakin!

Joops, ei olla sen kummempia siis touhuiltu nyt, kun on ollut niin kiirettä. Toivon, että viikonlopun aikana ehtis nähdä tuttuja/reenailla vähän tuossa omalla pihalla, että Timikin sais enemmän huomiota koulu-/opiskelukiireistä huolimatta! Myös barffausta meinasin tulevalla viikolla aloitella, joten pitäisi päästä eläinkauppaan hakeen vähän mössöjä.

Niin ja hei, perjantai-illan iloja! Voitettiin German ShePoodle -blogista arvonnan palkinto! Me, joilla on yleensä niin surkea tuuri! Jeejee :-) Esittelen palkintoa, kun se saapuu postista!

No, tää nyt oli vaan kuulumisten päivitystä, kuvia ja muuta tulossa myöhemmin sitten! :) Anteeksi tylsä postaus, mutta hengissä ollaan.

PS. Ilmottauduttiin Kansalaisopiston harraste- ja aktivointikurssille, tuutte siitäkin varmasti kuulemaan lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti