13.10.2013

On turhaa rakkautta taskut mulla täynnä

Ihanaa sunnuntaipäivää lukijat! Mites on viikonloppu sujunut?

Syysloman ansiosta minä ja Timi pakattiin kimpsut ja kampsut eilisiltana, suuntana oli tänä aamuna lähteä kaverin luo yöksi tai kahdeksi kyläilemään. Vaikkei asutakaan missään kaupungissa, niin rakastan sitä, kun kaverini asuu vielä vähän enemmän syrjässä kuin minä, pääsee niin erilaiseen rauhaan, kun ei oo päätiet ihan vieressä! :-)


Tämän postauksen tarkoituksena oli vähän esitellä, mitä me yleensä otetaan reissuun mukaan. Aiemmin kun piti aina vaan huolehtia mitä itselleen pakkaa, niin nykyään ensin pakkaan Timpan tavarat ja sitten vasta omat sen mukaan, mitä jaksan raahata mukanani. :D

Ensiksi kuvassa kummitädiltäni saama kangaskassi :-D Tää on ihan mahtava!
Sitten kassiin päätyy:
Berran reenitasku, valjaat, panta, hihna, heijastinliivi, leluja, patukka, nameja, kakkapusseja, korvatipat, ihovoide ja ripulilääkkeitä. Lisäksi oma peitto ja koppi, joita en kuvaan saanut mahtumaan.
Viimeisenä nappaan aina mukaan pakkasesta ruuat, jotka saan toisessa paikkaa taas suoraan pakkaseen.
Kieltämättä aika yksinkertaisilla tarvikkeilla pärjätään. Useimmilla reissuilla ei monestikaan tarvita esim. kaikkia leluja tai lääkitystä, mutta varalta pitää olla nekin mukana. Jos pidemmäksi aikaa tai kauemmas lähdetään, niin otan vielä ensiapuvälineitä mukaan. Mitä te pakkaatte koirallenne mukaan reissuun?


Sellaisia juttuja, seuraavassa postauksessa toivottavasti muutama kuva enempi ja kerron pikkureissustani siellä kaverillani. Jospa saisin päivämme kuvina -postauksen tässä syyslomalla kirjoiteltua, lisäksi on tulossa tekstiä aiheesta Koiranomistajan vaatetus ja Kuka on kaikkien blogin tekstien takana?

Pysykää kuulolla! :-)

4 kommenttia:

  1. "Mitä te pakkaatte koirallenne mukaan reissuun?"

    Kupit. Ruokaa. Vesipullon ja vesikupin. Petejä, häkkejä tai boxeja kaikille, riippuu mihin mennään. Perus takit. Sadetakit, viilennysloimet tai talvihaalarit, riippuen vuodenajasta. Puruluita ja muita herkkuja. Heijastinliivit. Hihnat ja pannat. Kakkapusseja. Kipulääkkeet ja sidetarpeet. Kohdekohtaiset lelut (vesilelut?) ja mahdolliset pelastusliivit.

    Tämä kaikki x 6. Yhdelle ehkä lisäksi myös paita ja tossut ja jos on talvi, niin myös muutama muu lääkepurkki samaiselle neidille. Ja vähintään yksi kuonokoppa varmuuden vuoksi.

    Ja sitten omat tavarat, jos autoon jää tilaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, siinä sitä muistamista on! Vaikka eiköhän se ala teillä jo automaattisesti tulla :D Voin vaan kuvitella sitä lähtöhässäkkää, kun se on aina oma hommansa saada kaikki tarpeellinen autoon.

      Poista
  2. Toivottavasti teillä oli kiva kyläilyvisiitti! :)

    Meillä matkustetaan hyvin minimaalisin varustein. Vakivarustus on kaksi pantaa ja yksi remmi per koira (= perusulkoilutuskamat) sekä kakkapussit, sään mukaan tarvittaessa esim. takit ja/tai mikrokuitupyyhe. Talvella kakkospantojen tilalle valopannat. Rasiaan kuivamuonaa ja reissukohteesta riippuen sitten muuta sapuskaa (yhden yön reissulla yksi vaihtoehto on käydä ostamassa perillä esim. jauhelihaa ja maksalaatikko, siitä nuo syövät kerran eikä sitten tartte raahailla ympäriinsä). Pidemmälle reissulle ottaisin pari puruluuta viihteeksi ja tyyliin mökkireissulle tai muunlaiselle pöpelikkökeikalle kyypaketti. Astioita ei ehkä tarttisi ottaa mukaan lainkaan, koska nuo syövät ja juovat mistä kiposta vain. Yhteiset lakanat mulle ja koirille, sänkynukkujia kun ovat. :D Tuolla selvittäisiin jo todella pitkälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyläilyvisiitti oli varsin onnistunut, kiitos! :) Meilläkin on ollut toimiva tuo, että periltä ostetaan jauhelihaa yms. muuta lihaa, josta Timi syö pariin kertaan. Joskus otetaan myös kuivalihaa.
      Kuulostaa hyvältä nuo teidän varusteet! :)

      Poista