4.2.2013

040213

Apua, heimoi :) !

Oisko tässä reilu vuosi taukoa, ei oo tullu hirveämmin tähän blogiin kirjoteltua. Piilotin kaikki entiset postaukset; alotetaan nyt ihan puhtaalta pöydältä.

Tätä blogia kirjoittelen siis mie, tällä hetkellä yläasteella oleva tyttönen täältä Suomen Lapista. Pääosassa on kuitenkin minun ensimmäinen oma koira, eli 9.4.2011 syntynyt tiibetinspanieli Timi. :)

Meidän elämä on aika perusoleilua; leikkejä, aktivointia, lenkkeilyä, kouluttamista, harjausta, syöntiä, reissaamista, hyviä ja huonoja päiviä. Tällä hetkellä en osais kuvitella elämääni ilman koiraa ja oon niin onnellinen, että juuri tuo pentunen päätyi meille sillon aikoinaan. En voi tajutakaan kuinka nopeasti kohta on pari vuotta menny, vieläkin muistan sen tunteen ihan hyvin, kun kasvattajalta tuli viesti, että pikkunen on syntynyt. Oioi ♥

No joo, tästä jos tullaan takaisin tähän päivään, niin meillä menee ihan jees. Timillä loppui tänään 10 päivän antibioottikuuri, kun sillä todettiin virtsatietulehdus ja virtsasta löytyi myös struviittikiteitä. Tänään käytettiin lääkärissä ja saatiin parin kuukauden erikoisruokavalio-ohje, johon kuuluu pelkkää nappulaa ja vettä - ei siis luita tai muita ruokia, pelkkää tuota tiettyä ruokaa. Tämä siksi, että pissassa on edelleen niitä kiteitä, jotka voi pahimmillaan aiheuttaa virtsakiviä ja niitä yritetään välttää tuolla ravinnolla. Lisäksi saatiin joitain antibioottikorvatippoja, joita pitää laittaa Timin oikeassa korvassa olevaan ihottumaan. Tällaistä siis, ei se aina oo niin helppoa eikä halpaakaan tää koiran omistaminen, mutta ei sitä kuitenkaan vaihtais mihinkään.

Joo, en ala nyt niin hirveää romaania kirjoittelemaan! Yritän tänne saada vähän tekstiä useammin, niin ei tuu kerralla liikaa. Tervetuloa lukemaan edelleenkin kaikki uudet ja vanhat!

- photou


2 kommenttia:

  1. heips:) olen tässä koiralleni sulhasta etsimässä ja timi poika sattui kohdalle.erittäin hurmaava nuorimies mutta olettekos miettinyt käyttää poikaa jalostuksessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse hilippa77@gmail.com jos haluaisitte antaa timiä astukseen ;-)

      Poista