3.4.2013

Kehään vai ei?

Kuten tuolta 2013 -sivulta saattaakin kalenterista huomata, niin oon aika paljon tänä vuonna etsinyt Match Show - ja näyttelymahdollisuuksia, jonne voitaisiin Timin kanssa osallistua. Ei olla käyty Timpan kans sen elämän aikana kuin yhdessä Match Showssa (Timi oli n. 5-7 kk), jossa saatiin silloin PUN ei sij, mutta kaikinpuolin ihan hyvin meni. :)

Odotellaan kehään pääsyä. :)
Nyt oon hirveästi miettinyt sitä, että uskallanko ilmoittaa tuota mihinkään, mitä jos se ei opi mitään, mitä jos se lähtee vaan muiden perään, mitä jos, mitä jos, hirveää jossittelua. Tottakai näyttelytkin maksaa aina sen 30-40 € /kerta + matkustuskulut, jotka onneksi aika paljon porukoiden kyydeillä varmasti hoituisi. Se vaan tarkottaisi sitä, että nyt pitäisi ihan oikeasti alkaa harjoittelemaan ihan tosissaan, koska jos jostakin maksaa sen 35 euroa, niin ei tietenkään halua viimeisenä päivänä huomata, ettei koira osaakaan mitään ja on ihan turhaa lähteä kehään pelleilemään.

Nuo match show:t on ihan älyttömän hyviä harjoittelutilaisuuksia, ja koska niitä on täälläpäinkin nyt tulevan kuun aikana tulossa pari kertaa ja touko-heinäkuussa varmasti myös, niin ainakin yritän osallistua mahdollisuuksien mukaan kaikkiin mätsäreihin, joihin vaan pääsee.

Mätsäreissä ja näyttelyissä tutustuisi varmasti uusiin koirakavereihin ja -ihmisiin!
Liian tosissaan en tietenkään aio ottaa mitään, en mätsäreitä enkä näyttelyitä. Jos itse saan harjoiteltua koiran kanssa ja lähdettyä sinne näyttelyyn, niin ehkä se on jo parasta mitä voin toivoa. Yleensä olen todella sosiaalinen tapaus ja tutustun ihmisiin helposti, mutta jotenkin aina jos oma koira on arvosteltavana, niin kyllähän se on aika herkkä paikka. Enkä sano tuota sillä, että vaikka näyttelyissä tulisi se hylätty tai tyydyttävä, niin ei, ei, ei, se ei todellakaan muuttaisi Timin arvoa minun silmissäni yhtään - ehkä näyttelyt sitten ei vaan olisi se meidän juttu tai päivä sattuisi olemaan huono.

Punaisen nauhan arvoinen vaavi ♥
No joo, tämä on aikamoista miettimistä vielä ja pitää katsoa päädytäänkö sitten minnekään päin Suomea tulevana kesänä! Se nyt ainakin on varmaa, että jos ei mennä osallistumaan, niin mennään seurailemaan, koska näyttelyt/mätsärit on älyttömän hyvää sosiaalistamista. Pysykää kuulolla! :)

Ps. Meitä voi nyt seurata Blogilistankin kautta, painat vaan vasemmalla alhaalla olevaa "nappia".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti