24.4.2013

Mätsäreissä taas!

Heippa,

tulin heittämään pikaiset kuulumiset ja kuvattoman postauksen tähän keskiviikkoiltaan! Käytiin tänään tosiaan mätsäreissä ja tulokseksi saatiin SIN, ei sijoituttu tällä kertaa. Viidensiä oltiin kehässä eli tietenkin vähän jäi harmittamaan, kun neljä palkittiin ja meidät just heitettiin pois sieltä. :D No ei voi mitään, näin meni tällä kertaa ja lisää harjoitusta vaan!

Timi käyttäytyikin tosi huonosti tänään, ei kelvannut lelut eikä nakit, ei mikään. Ehdottomasti kävelyä pitää treenata lisää ja hampaiden näyttämistä, seisominen on ihan jees, ainakin välillä. :P Hyvää harjoitusta kumminkin nuo mätsärit, niin pitää ehdottomasti jatkossakin käydä!

Joo, kaikinpuolin oli tosi kiva ilta kuitenkin ja mätsäriseuraksi saatiin Diegokin, josta Timi oli tietenkin tosi innoissaan. :-) Kiitos Diegolle ja Napaketulle seurasta, toivottavasti nähdään taas piakkoin!

Ihanaa keskiviikkoiltaa vielä kaikille, viikonloppuna lähden ituleirille, mutta pyrin kirjoitteleen vielä huomenna tai sitten viimeistään ensi viikolla! :)

Ps. Tää oli kolmaskymmenes julkaisu, hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti