21.8.2013

Leirillä - osa 2

Jos jotakuta vielä sattuis kiinnostamaan, niin kirjoittelen leiriviikonlopulta sunnuntainkin tekemiset ja ajatukset ylös! :-)

Aamulla tosiaan heräilin kuuden aikaan koiran piippaamiseen.. Olin saanut nukuttua edellisenä yönä ehkä pari tuntia, koska Timi piippas stressaantuneena läpi yön. Kuudesta seittämään jaksoin kuunnella, mutta sen jälkeen raahauduin koiran kans vesisateeseen ja aamupissalle.

Sunnuntain ohjelmassa oli erilaisia pisteitä, eli treenailtiin junior handleria, mejää ja pidettiin tietovisa. :) Ensimmäisenä mentiin ohjaajien tekemälle verijäljelle. Se oli Timille ihan eka kerta ja vähän jännitin, kun kuulin, että jotkut koirat pelkää/jännittää verta, mutta alkumakauksella, jossa oli verta ja lihapullaa, Timi veteli lihapullat naamaan, nuoli verta vaikka kuinka kauan ja pääsi hajulle tosi hyvin!! Välissä tuli häiriöitä ja koira unohti koko jäljen, joten me eksyttiin jäljeltä sitten hetkellisesti, mutta lopussa saatiin hajusta taas kiinni ja Timi pääsi loppumakaukselle, jossa sai hirveät kehut ja makaukselta löytyvät nakinpalat. Mejä tuntui aivan järjettömän kivalta, joten varmasti tullaan sitä tulevaisuudessakin kokeilemaan!

Junior handlerissa oli aika perusjuttuja ja Timi muisti näyttelyjutut hyvin, vaikka alussa meinasin jäädä pois kokonaan kyseisistä treeneistä. Myös se tietovisa sujui meidän ryhmäläisiltä tosi hyvin!

Kun oltiin hetki oltu ja lepäilty, aloitettiin kisailut. Ensin oli JH-kilpailu, jossa aina yksi ryhmäläinen edusti koko joukkuetta. Meidän ryhmästä oli edustamassa N. ja Jeri-valkkari ja heillä meni tosi hyvin!! :) Sen jälkeen siirryttiin aksailemaan, eli kun edellisenä päivänä oli harjoiteltu, niin nyt hyödynnettiin kaikkia niitä oppeja. Ensimmäisellä aidalla Timi tuli suoraan aidan alta minun luo - nojoo, voi kai sitä hypätä niinkin.. Sitten mentiin putkeen, Timi m e n i oikeasti sinne hienosti, voi että olin ylpeä hurtasta! Sen jälkeen pari aitaa, hitaasti mutta varmasti mentiin ;) Ne aidat oli Timiä varten asetettu silleen, että se pääsi vain kävelemään niiden yli. Yhden aidan yli kyllä oikeasti hypättiinkin - vau! :D Viimeisenä radalla oli kepit, jotka Timi hyvin osasi mennä. :) Vaikka oltiinkin hitaita kuin kilpikonnat, niin silti olin ylpeä jokaisesta jutusta, mitä Timi radalla osasi tehdä. :)

Taas hetki lepäiltiin ja tyhjennettiin leirikeskuksesta omia tavaroita, kunnes mentiin välipalalle ja kuulemaan kilpailujen tuloksia. Kaikki kisat oli ryhminä, joten oli hyvä mieli, kun saatiin ryhmässä nauttia niistä tuloksista! 

Ensinnäkin tietovisassa oltiin ensimmäisiä, haha! Saatiin palkinnoksi Pedigreen pussiruokaa ja nameja - mikään nameista ei kelpaa Timille ja pussiruokaa en syötä, haha, mutta kivahan se oli voittaa. :) Myöskin lauantaina pidetyssä kiihdytyskisassa oltiin ensimmäisiä! Timin yksilöllinen aika oli jotain kuuden sekunnin paikkeilla. Tästä palkinnoksi saatiin Pedigreen nappulaa - eipä tuotakaan meillä syötetä, mutta enköhän mie saa tuon tungettua jonnekin. JH-kisassa, jossa Jeri-valkkari oli kilpaillut, oltiin kans ykkösiä! N:n ansaitsema voitto, joten N sai pokaalin ja muut ryhmäläiset ruusukkeet. :) Agilitykilpailussa oltiinkin sitten kolmansia, Timppa vähän hidasti meidän keskiarvoaikaa ;) Noh mutta niin, siitäkin pokaalit palkinnoksi ja sitten olikin jo pussi täynnä tavaraa! Lopuksi kaikki sai vielä diplomit leirilläolosta ja hyvällä mielellä sai sitten lähteä kotiin!

Sellainen viikonloppu oli meillä, oon tosi harmissani ettei kuvia tullut otettua, mutta oli niin paljon touhua, ettei sitä ekana miettinyt valokuvaamista! :D Lupaan kuitenkin, että näiden jättipostausten jälkeen tulee välillä kuvapainotteisiakin postauksia. Esim. se päivämme kuvina -postaus on luonnoksissa tulossa! :)

2 kommenttia:

  1. oioi oli kyllä kiva leiri!
    terveisin
    kaakao jonka lentää kattoon . :Dddd arvaatko :---D

    VastaaPoista