16.12.2013

Helsinki-viikonloppu

Monien blogista olen lukenut pitkiä - ja lyhyempiäkin - postauksia messarista, joten en jaksa ite sen kummemmin kirjoitella!

Oli hieno viikonloppu, tapasin tuttuja ja tutustuin moniin uusiin ihmisiin (voi sitä hämmennyksen määrää aina välillä), tuhlasin rahaa, söin paljon pikaruokaa (hyi ei pitsaa enää ikinä), opetin isälleni miten metrossa matkustetaan, ostin metrilakuja, myöhästyin junasta vaikka juoksin siihen tuhatta ja sataa, kävelin kilometrejä ja vielä lisää kilometrejä, ikävöin omia hauvojani, kuvasin paljon koiria, arvostelin koirat ja ihmettelin tuomarin valintoja, päätin etten ostaisi mitään, mutta ostin silti (kasan pehmoleluja, Luigille takin, turvavalon, yliäänipillin ja pipon, eli kaikki tuli kuitenkin tarpeeseen).

Olin hirmuväsynyt, nauroin ja itkin muiden puolesta. Elin muiden mukana sitä onnistumisen tunnetta, kun oma koira osasi jotain. Kävin juttelemassa eri oppilaitosten myyntipisteillä, osallistuin moniin arvontoihin, ihmettelin kallista kahvia ja leipää (3 euroa kuppi ja 7.50 ruisleivästä?!), näin miten sotakoirat ja kaverikoirat toimivat.

Viikonloppu oli siis aivan mahtava. Oon kuitenkin onnellinen, että illalla mennään hakemaan meidän vauvat kotiin♥ Seuraava pidempi reissu sitten tammikuussa, kun lähdetään Lahteen pentunäyttelyyn! Nyt on hyvä hengähtää. Kiitos kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti