2.1.2014

Rakettien paukkuessa

Meidän vuodenvaihde meni ihan odotetulla tavalla. Jännitin enimmäkseen Luigin reaktioita, koska uusi vuosi oli sen ensimmäinen.

Noin puoli kuudelta käytin molemmat koirat lenkeillään, ajattelin että paukuttelu alkaisi vasta kuuden aikoihin, niin kuin sallittua on, mutta kylläpä noita poksuteltiin jo silloin kun Timin kanssa olin ulkoilemassa. Silloin Timppa ei niistä kummemmin välittänyt, yleensäkin se vaan haistelee niin tiiviisti, ettei siinä auta sanoa juuta eikä jaata.

Illan mittaan pahimpia aikoja rakettien ampumiselle oli n. klo 20, 22 ja puolen yön jälkeen. Ensimmäisten useampien rakettien paukkuessa Timi aloitti haukkumisen, joka oli ihan odotettua sille, koska se on tehnyt sitä myös kahtena aiempana vuonna. Laitoin kaikki verhot kiinni ja television häiritsevän isolle, mutta jatkoin kuitenkin omia puuhiani. Luigi taas oli ensimmäisten rakettien paukkuessa ehkä 20 minuuttia ihan sekaisin. Se läähätti ja läähätti, käveli edestakaisin, hakeutui syliin, eivätkä mitkään namit tai lelut kelvanneet sille, kun yritin aktivointileluilla keksiä koirille tekemistä. Jatkettiin kuitenkin iltaa ihan niin kuin se olisi ollut normaali ja pian molemmat koirat nukkuivat tyytyväisenä minun vierellä. :-)

Luigilla on muutenkin nyt kamala mörköikä menossa, pulkka oli alussa hirveän kamala asia, samoin soiva kitara ja muut oudommat jutut. Kaikkeen ollaan totuteltu ja päivän valossa kaikki näyttää aina paremmalta!

Kuva www.weheartit.com

7 kommenttia:

  1. Hyvää tätä vuotta! :) Kiva etteivät koirat sen enempää reagoineet teillä. Mörköikä on rasittava nuorilla koirilla, mutta onneksi se menee ennemmin tai myöhemmin ohi, tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! :) Ja olen kyllä onnellinen, että noinkin hyvin meni. Ja tosiaan, Timillä ei mörköikää aikoinaan ollut huomattavasti, mutta Luigilla se ilmenee tosi vahvasti. Kylläpä se menee siitä ajallaan! :)

      Poista
  2. Kerttukin oli ekana uudenvuoden aattonaan vähän rauhaton. Se läähätti eikä olisi millään pystynyt käydä lepäämään mihinkään... Tänä vuonna se kuitenkin oli huomattavasti rauhallisempi eikä pelännyt oikeastaan yhtään rakettien pauketta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla että muillakin on samanlaisia kokemuksia. :) Uskon, että Luikerollakin seuraavat vuodet saattavat olla helpompia, kun oli läähätyskohtaukset jälkeen hyvin rauhallinen.

      Poista
  3. Hyvää uuttavuotta! Onneksi koirat olivat suht. rauhassa, ihan ymmärrettäväähän tuo Luigin läähätyskohtaus on kun toinen on niin pieni vielä. :)

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos! :-) Ehdottomasti käyn katsomassa, kiitos linkistä!

    VastaaPoista