31.5.2014

Suosituimmat hakusanat!

 

Mun mielestä on ollut hauskaa seurata blogin pidon ajan hakusanoja, joilla ihmiset tänne päätyy. Yleisimpiä on varmasti hölmöillen, timin valtakunta sekä brassivauva ja tiibettiläinen - eli ne nimet, joilla tätä blogia on joskus kutsuttu. Muita hakusanoja ovat olleet esimerkiksi:

monsterosa super luigi / "monsterosa super luigi"
Nämä molemmat ovat yhdet suosituimmista hakusanoista. Kyllä, aika keskeisessä osassahan Luigi meidän blogissa oli viiden kuukauden ajan. Toivottavasti hakija on löytänyt hakemansa. :)

neulottu pipo
Uskon, että hakija on etsinyt pipoa ihmiselle, mutta löytyy täältä pipo-ohje myös koirille.

neulottu pojan pipo ohje aina oikeaa
Valitettavasti täällä blogissa on tosiaan vain ohje koirien pipoon. :/ Onneksi netti on pullollaan muita hienoja ohjeita!

koiran vilkkuluomen ompeleminen kiinni
Tästä puhuinkin paljon Timin silmäoperaation aikaan. Meillä kokemukset kyseisestä tapahtumasta on vaan positiiviset - ilman vilkkuluomen ompelua silmä tuskin olisi enää näkökykyinen, koska vilkkuluomi esti "silmäaineksen" ulos tulemisen.

blogi arvonta huhtikuu 2014 / arvonta 1.5.2014
Ehkä tällä hakusanalla ihmiset päätyivät meidän blogiin ja osallistumaan arvontaan? Oli nimittäin niin monta ei-lukijaa osallistujina arvonnassa.

koiran puhjennut silmä
Toivottavasti etsijä löysi etsimänsä. Tulevaisuudessa tulee olemaan iso arvo sillä, että olen 17-vuotiaana stressannut silmän puhkeamista, hoitanut sitä ja saanut tunteen siitä, että osasin tehdä jotain oikein, kun en heti ensimmäisenä poistattanut silmää.

mitä tehdä kun kaksi uroskoiraa tappelee
Sitä samaa minäkin mietin, mutten järkevää ratkaisua keksinyt!

uroskoiran kastrointi
Siitähän joskus kirjoittelin, ja kovasti pohdin edelleenkin tätä. Olen varma, että viimeistään syksyllä tullaan hoitamaan tämä "operaatio".

koiran raakaruokinta
Toivottavasti joku on saanut vinkkejä koiransa raakaruokintaan, niitä postauksia on tänne jonkun verran tullut kirjoiteltua.

pieni patti koiralla
Hmm.. Ollaankohan me täällä pohdittu tällaisia. En ainakaan muista? Paitsi, olihan Timillä jossain vaiheessa ihossa hotspotteja jotka tuntuivat pateilta karvojen alla. Kannattaa varmaan pattien kanssa mennä eläinlääkärin luo!

simple puhdistuslaput
..Mitä ne on? Mulla on kokemusta vain niistä silmien puhdistuslapuista, joita Timille ostettiin, ja ne on todella simplejä, muttei varmaan samoja mitä hakija on etsinyt. :D

Millä hakusanoilla sinun blogiisi on löydetty/eksytty? :)

8 kommenttia:

  1. mistä tiedät et noilla sanoilla on haettu tää blogi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hallintapaneeli -> tilastot -> liikenteen lähteet -> "haun avainsanat". Sieltä näkyy hakusanat sekä se että kuinka monta kertaa kyseisellä hakusanalla on blogiin päädytty. :)

      Poista
  2. Ei ihmiset hakusanoilla hae juuri tätä tai mitään muutakaan blogia, vaan hakukone tarjoaa vaihtoehtoja ja niitä klikkaamalla päätyy tänne tai muualle, usein myös "väärään" osoitteeseen.
    Nuo on kivoja tarkasteltavia nuo hakusanat, minulla ne ovat lähes kaikki "oikeaan" osuneita (esim. nenäpunkki, närästys) ainakin Vilin blogissa, Wupen blogiin päätyneitä en olekaan vielä katsonut.
    Niin mukavaa katsoa Timin kuvaa, itsellä vieläkin suuri ikävä omaa tiibettiläistä. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo! Niin se menee tietysti. Blogin nimet ja muut on ainakin ne joilla on etsitty tätä, mutta muilla on sitten varmaan osuttu vahingossa. :D

      Poista
  3. Minun blogiin ollaan löydetty esimerkiksi tälläisillä hakusanoilla: blogille nimiä, joululahjat ratsastus, blogi mä horze ja blogi koira resepti. Hyvä idea toteuttaa hakusanoista postaus.
    -Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo hakusanat on kyllä hauskoja. :D Hyvä jos tykkäsit tästä ideasta!

      Poista
  4. Nää on aina yhtä mahtavia :D Timo treffeillä oli suosittu kun joskus tsekkasin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eikä. Ketäköhän Timoa ollaan etsitty..? :D

      Poista