8.7.2015

Onni on koira, josta on iloa myös muille



Tänään käytiin pitkästä aikaa taas Karva-Kaveroimassa Timin kans. Mentiin heti aamulla Validia-talolle, joka on täällä Rovaniemellä erityistä tukea tarvitsevia varten oleva hoitolaitos. Oltiin tuolla ensimmäistä kertaa, mutta oli kyllä ihan mahtava vierailupaikka. :-) Meidän kanssa vierailulla oli 105-kiloinen mastiffi Jätkä, jonka tapaaminen sujui Timiltä myös hyvin.

Vierailun lisäksi tänään on ollut ohjelmassa käynti mummolassa ja minun tädin luona. Onnekseni voin sanoa, että Timppa osasi käyttäytyä tosi hyvin. Vähän nämä ötökät ja kostea ilma verottaa sen jaksamista, mutta toisaalta jos helteisiin vertaa niin kaipa tämä on parempi!

Ensi viikolla mennään taas käymään karvakaverihommissa yhdessä vanhustentalossa. Timi on siellä käynyt kerran aiemminkin, niin toivotaan että meillä sujuisi hyvin! Mahtavaa, että ollaan nyt päästy vähän aktiivisemmin aloittamaan tämä homma, kun jokainen käynti on Timillekin niin hyvää harjoitusta. Samatenhan se on myös tosi väsyttävää aivotyötä, vaikkei siellä tarvikaan kuin istua rapsuteltavana!

PS. Mulla on nuo oranssit työliivit, ja Timikin sai tänään vihdoinkin omat liivinsä, niin oli pakko ostaa Berralta tuollainen oranssisävyinen hihna (vaikka onkin treeneihin tarkoitettu).

2 kommenttia:

  1. Ihana, kun käytte kaverikoirailemassa.:) Mä haluaisin joskus kanssa, mutta meidän koirista kumpikaan ei sovellu hommaan. Gloria ei pidä vieraista ihmisistä ja on tosi varautunut vieraita kohtaan. Romeo taas on sellanen vipeltäjä, että kukaan ei edes ehtisi koskemaan siihen, kun se vetäisi rallit ympäri rakennusta...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voi että! Jospa Romeo siitä rauhottuisi iän myötä, niin pystyisitte aloittamaan homman. Timikin on vasta nyt neljän vuoden iässä oikeasti tarpeeksi kypsä tuohon hommaan, en voisi kuvitellakaan että pari vuotta sitten oltaisiin jonnekin työkeikalle menty.

      Poista