20.4.2013

Lauantai

Huipahaipa, moikka kaikille! :-)

Tänään on ollut päivä taas vauhtia täynnä, kun aamulla heräilin jo kuuden aikaan siihen, että Timi tuli minua puskemaan ja vinkui sängyn vieressä. Onneksi pääsin kuitenkin piakkoin takasin nukkumaan ja heräsin uudelleen sitten puoli ysiltä. Minun veli ja veljen tytär (reilu 1 v.) saapui meille eilen illalla ja tänään onkin tullut Timille hyvää sosiaalistamista lasten parissa! Tosi paljon Timi on rauhoittunut, eikä enää niin hirveästi hypi naamalle. :) Välillä tietenkin yrittää nuolla naamaa/korvia, mutta sekin on vähän vähentynyt. Yllättävän hyvin on mennyt siis!

Sitten tuossa puolen päivän jälkeen lähdettiin käymään kaupungilla, kun oltiin varattu Timille studiokuvaus Lemmikkieläinliike Jälkeen. Haha, se olikin melkoinen kokemus, Timi ei meinannut yhtään pysyä paikoillaan ja onkin hauska nähdä millaisia kuvia sieltä tulee, kun saadaan koevedokset sähköpostiin ja päästään sitten niistä tilaamaan ne kuvat joita halutaan. :) Kuvauksen jälkeen kierreltiin hetki keskustassa, Timi sai haistella ja katsella minkälaista porukkaa sieltä löytyy. Valitettavasti oikeasti jokainen tienvierus ja -piennar oli ihan roskissa ja oishan sieltä koiralle löytynyt vaikka ja mitä syötävää, jos vain olisi niitä saanut syödä.

Jooh, kohta lähden vähän juoksuttamaan Timiä pihalle, illemmalla sitten ruokaa ja lenkille ja muuten ollaankin aika lailla rennosti kotona perheen kesken. Siitä koostuu meidän lauantai! :)

Mitä teidän lauantaihin kuuluu? :)
Kuva viime kesältä :)

PS. Osallistuinpa taas kerran arvontaan. Klikkaamalla allaolevaa kuvaa sinäkin pääset osallistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti