13.4.2013

Turkinhoitoa ja oksentelua.

Hyvää lauantaiaamun huomenta!Tässä muutama turha kuva eiliseltä:
aamusapuska

Eilen iltapäivällä päätin pitkästä aikaa hoitaa Timin turkkia kunnolla. Aloitettiin harjaamalla turkki Furminaattorilla läpi, jolloin saatiin alusvillaa lähtemään ihan runsaasti. Sitten turkki läpi normaalilla harjalla ja loppuun imurointi. :)
Furminaattorilla ehdittiin ottaa toinen kylki, niin karvaa oli lähtenyt jo tämän verran.

harjatessa kannattaa pitää mustaa paitaa päällä :-)

iltaruokaa
nälkäinen?
Meille tuli eilen illalla vieraita, joilla on mukana tuommonen karkeakarvainen mäyris. Timi on siis ollut minun huoneessa suurimman osan ajasta, koska täällä on myös reilu vuoden ikäinen pikkutyttö, ja Timi ei vielä osaa olla rauhallisesti noin pienten lasten seurassa. Tuolla koira siis tälläkin hetkellä on unten mailla.

Aamulla heräilin ennen seitsemää siihen, että Timi oksentaa ympäri minun huonetta. Jostain syystä se osaa aina mennä matolle oksentamaan, huoh. Timillä on ollut ihan pienestä asti sellainen "vaiva", että jos sillä tulee yhtään pidempi väli ruokailuissa, niin se alkaa helposti oksentamaan keltaista vaahtoa, ja sitähän se oli nyt aamullakin.

Oksentelun jälkeen ruoka maistui taas yllättävän hyvin ja syönnin jälkeen Timi pääsi isän ja mäyriksen kanssa lenkille, ja kuulemma hienosti oli mennyt, vaikken meinannutkaan aluksi uskoa sitä. Noin vuosi sitten Timi roikkui kokoajan toisen korvissa, haukkui ja piippasi, mutta on tuo meidänkin poika ilmeisesti vähän rauhoittunut. :)

Semmoista tarinointia tälle aamupäivälle. Jos huomenna vaan saan kyydin mätsäreihin, niin höpöttelyä tulee sitten niistä varmaan huomenillalla. :-)

P.S. Jos blogillani on anonyymejä lukijoita, niin klikkailkaa vastauksia tuohon oikeassa reunassa olevaan kyselyyn.

PPS. Mitäs mieltä ootte uudesta bannerista, onko liian iso?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti