2.5.2013

Puun ja kuoren välissä täällä

Heips!

Koska en oo vielä jaksanut alkaa kirjoittelemaan Timin aktivointipostausta, niin kirjoittelen nyt Timin hassuista/oudoista/ihanista/mieleenpainuvista tavoista ja jutuista, joilla koiruli saa mulle aina hymyn huulille. :)

+ Kananmunat. Timille on pienestä asti annettu n. kerran viikossa keltuainen ruuan joukkoon ja nykyään aina kun lyön kananmunan vasten pöytää, niin Timi juoksee keittiöön katsomaan josko hällekin irtoais jotain. :D


Pärskiminen. Jos Timille puhaltaa naamalle tai höpöttää semmosella hassulla äänellä, niin koira "pärskähtää"/aivastaa suoraan naamalle. :D Tää ei oo hirveän mukava tapa, mutta oon jo niin tottunut että se vaan naurattaa.




+ Ruokailu. Kun Timille antaa nappulakupin naaman eteen, koira ottaa aina 2-3 kuivanappulaa ja kantaa ne joko matolle tai minun sänkyyn. Tää on joka kerta. Ja sitten kun ollaan käyty lenkillä, koira tulee sisälle ja hakee ne nappulat ja syö ne. :D Tää on ollut ihan pienestä asti, enkä tiedä mistä se tällaisen tavan on oppinut.



"Ruoka-aika", tää on opetettu Timpalle jo pienenä. Eli kun on ruoka-aika, me sanotaan se koiralle ja Timi vetää hirveät rallit ympäri kämppää. :D



+ Antautuminen. Timi on vähän sellanen, että se heittäytyy selälleen kaikkien ihmisten ja koirien edessä, joko rapsuteltavaksi tai haisteltavaksi.


Tässä muutama tapa, joka nyt sattui tulemaan mieleen. Kuvina kuvia pentuajoilta :-) ♥

Onko teidän koirilla jotain hassuja/outoja tapoja?

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja ja persoonallisia tapoja. Hauskoja. Pitääkin joskus kirjoittaa omaan blogiin tästä aiheesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti! Mielelläni lukisin lisääkin tästä aiheesta. :)

      Poista