21.6.2013

Koska mulla on koira..

..herään työaamuina klo 6, että ehdin koiran kanssa lenkille. Myös vapaapäivinä herätys on viimeistään klo 8, hitsiläinen sentään.

..lähden lenkille, oli pihalla sitten auringonpaiste tai kaatosade.


..roskapönttöni sijaitsee oman huoneeni pöydällä, jota monet jaksaa ihmetellä. Timillä on kuitenkin jo pienestä asti ollut kiinnostus roskiksiin, joten parempi vaan pitää se pöydällä. :D

..kulutan kaikki rahani harjoihin, suihkeisiin, leluihin, ruokaan ja makupaloihin ja unohdan siinä kaikessa tohinassa hommata itelle ehjät farkut.

..jätän monet illanvietot väliin, että ehdin järjestää koiralle tarpeeksi aktiviteettia.

..juttelen vieraille ja tutustun uusiin ihmisiin, koska puheenaiheita on ainakin yksi.

..etsin monen kuukauden mätsärit ja näyttelyt etukäteen ja näyttelyyn mennessäni varaan monta kymppiä käteistä, että saan osteltua koiralle jotain kivaa.

..joulu- ja pääsiäiskortteihin tulee myös Timin nimi. Myös kaikki joulukortit on varustettu Timin kuvalla.

..pidän ihan luonnollisena asiana sitä, että ruokapöydässä puhutaan koiran jätöksistä.

..en voi lähteä yllätysmatkoille, koska koiralle pitää kuitenkin joko hommata passi tai etsiä hoitopaikka, ostaa tarpeeksi ruokaa ja hoitaa muita juttuja.

..löydän aamupuurostakin koirankarvoja, puhumattakaan leivonnaisista.

..mennessäni nukkumaan minun on varmistettava, ettei sängystä löydy kovin paljoa leluja, luita, hiekkaa, makupaloja. Ja löytyyhän niitä.

Mutta vaikka joskus tuntuukin, että nelijalkainen ystäväiseni on vain riesa, niin kuitenkin olen myös hirmuonnellinen, ulkoilen enemmän kuin ikinä ja saan pyyteetöntä rakkautta päivittäin. Ihan vain siksi, että minulla on koira.

Ihanaa juhannusta kaikille! ♥

2 kommenttia:

  1. Ei koiranomistaja tuosta enää paremmaksi tule. Hyvä niin. Uskopa huviksesi, että vietät täydempää elämää kuin moni muu.
    Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi HP, hyvää juhannusta! :)

      Poista