22.6.2013

Juhannusnäyttely 22.6.2013

ROVANIEMI KV 22.6.2013
Tuomari Theo Leenen, Belgium

"2 years old. Good type and proportions. Correct, masculine head. Dark eyes. Level bite. Well set ears. Good neck, shoulders and topline. Correct tailset and tail carriage. Well angulated. Good bone, feet. Strong body. Correct coat."

Vapaa suomennos: "2-vuotias. Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Oikeanlainen, maskuliininen pää. Tummat silmät. Tasapurenta. Hyvin asettuneet korvat. Hyvä kaula, olkapäät ja ylälinja. Oikeanlainen hännänkiinnitys ja hännänkanto. Hyvin kulmautunut. Hyvät luut, jalat. Vahva vartalo. Oikeanlainen turkki."

AVO ERI AVK2


Taidan kuolla ylpeydestä.
Timi oli tänään niiiin hienoa poikaa, vähän meinas muut kiinnostaa, mutta hienosti meni. Ennen kehään menoa oltiin ehditty paljon tutustua ympäristöön ja pyöriä siellä, koska kehä alkoi odotettua myöhemmin, joten se varmasti rentoutti koiraa ja Timi jaksoi sitten olla parasta koiraa, mitä osaa. :) Tuntui, että halkean, kun kuulin tuomarin sanovan "excellent" ja kehätoimitsijan huutavan erinomaista. Avoimessa kilpailuluokassa oli kolme koiraa, joista Timi sitten tuli toiseksi, ei ollenkaan huonosti mennyt siis.

Taas lisää harjoitusta ja totuttelua, niin jaksetaan sitten heinäkuun lopulla lähteä kohti Torniota. :)


P.s. Ostin näyttelystä Berran treenitaskun, siitä esittelyä myöhemmin!

4 kommenttia:

  1. Hiukan tylsä arvostelu, pelkkiä samoja sanoja, eikö tuomari omannut monipuolista sanavarastoa, kun vain good ja correct?
    WAU, tottakai arvostelu muodostui samoista sanoista, kun pelkkää kehua tuli! Onneks olkohon Timi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin meinas naurattaa tuo, kun huomasin että aika samoja sanoja siellä viljeltiin.. :D Mutta kiitos! Nyt on kyllä hyvä mieli, kun eilen vielä meinasin jänistää ja ajattelin, ettei lähdetä kehään pelleilemään ja nyt menikin näin hienosti. :)

      Poista
  2. Onneks olkoon timppa! Välillä kyllä tuntuu, että ei tuomarit osaa muuta sanoa kuin samoja asioita koko ajan :D

    VastaaPoista