12.11.2013

Mietelmiä

Moi!

Nyt vaihteeksi taas tulis kuvatonta postausta ja mietelmiä blogista, sen tulevaisuudesta, jne. Mutta sitä ennen, tervetuloa uusille lukijoille, olette korvaamattomia! :)

Ensinnäkin, postaillut en ole nyt hetkeen sen takia, etten oikeasti keksi paljoa mitään kirjoitettavaa. Ei olla Timpan kanssa tehty muuta kuin perusjuttuja ja välillä opeteltu uusia temppuja, Timi oppi mm. ylävitosen antamisen tosi helposti! Hieno poika! :) Lisäksi kun aamulla lähden pimeällä kouluun ja iltapäivällä palatessani on jo pimeää, niin kamera jää aika helposti pöydälle tai laukun pohjalle odottelemaan.

Paljon olen miettinyt tämän blogin järkevyyttä ja ajatuksia kirjoittamisesta. Rajaan aika hyvin oman elämäni blogin ulkopuolelle ja kirjoittelen siitä mistä on tarkoituskin, eli Timistä. Kuin sopivaan saumaan Tiia kirjoitti blogiinsa siitä, miksi hän kirjoittaa, joten minäkin sain taas vaan vahvistusta sille, että kyllä tää blogi on hyvä väylä pohdintaan ja ajatusten jakamiseen. Niin kauan kuin blogit, kirjoittaminen ja lukeminen antavat minulle enemmän kuin ottavat, olen tyytyväinen.

Noh, tämän blogin jatkosta. Olin ajatellut piristää blogia joulukalenterilla, mutta hylkäsin ajatuksen, kun näin miten moni muukin meinasi tehdä samaa. :D Mulla on nyt siis 24 ideaa toteutettavaksi, niin kirjoittelen niitä tipottain. Joulun edellä tulee varmasti kuitenkin paljolti jouluaiheisia postauksia. :) Lisäksi vuoden lopulla tarkastelen, täyttyikö 19.4. asetetut tavoitteet tämän vuoden suhteen.

Tämän viikon aikana blogin ulkoasu ja sisältö tulevat hieman muuttumaan. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä meidänkin perhettä "koettelee" suuri yllätys, josta en kuitenkaan vielä kerro sen enempää. Pysykää kuulolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti