14.11.2013

Superpentu

Ajattelin ensin, että kertoisin tästä jutusta vasta viikonlopun aikana, mutta koska oon malttamaton kuin lapsi karkkikaupassa, niin kirjoittelen jo tänään!

Elikkä kun tiistaina lupailin yllätyksiä ja muutoksia blogin suhteen, niin en tiedä arvasitteko, mutta me lähdetään hakemaan lauantaina tällainen pieni pakkaus:


Laumamme kasvaa siis toisella koiralla, brasilianterrieri Luigilla. Lui on syntynyt 15.7. ja siispä perjantaina neljän kuukauden ikäinen. :) Blogi tulee varmasti täyttymään pentuhöpinällä ja enemmän myös harrastusjutuilla, koska Luin kanssa olisi tarkoitus kokeilla vähän kaikkea, agility ja toko ovat nyt enimmäkseen olleet mielessä.

Noh, mistäköhän tää kaikki sai siis alkunsa? Vähän taustaa: Keväällä 2012 tapasin mielestäni maailman täydellisimmän jätkän. Olimme tunteneet kaksi päivää ja menin heille "katsomaan koiria". Silloinpa ekan kerran törmäsin rotuun nimeltä brasilianterrieri ja ajattelin jo silloin, että tällainen meille joskus tulee. Kuitenkin tässä puolentoista vuoden olen pyöritellyt mielessäni varmasti kymmeniä rotuja, eikä ollut varmaa, millainen koira meille tulee. Pääasia oli se, että haluaisin koirasta hyvää seuraa harrastuksiin, mutta kuitenkin myös hyvän ystävän itselleni.

Sitten tuli kesä 2013 ja samainen jätkä kertoi, että hänen siskonsa kasvattaa koiria ja siellä olisi tulossa pentuja. Mie nyt oon kiinnostunut jokaikisestä koirasta ja pentueesta, joten liityin Kennel Monsterosan fb-sivulle seuraamaan pentujen syntymää ja kasvua.

Kaikki 5 pentua.
Monsterosa Super Luigi ja Monsterosa Super Mario.
Monsterosa Super Mario ja Monsterosa Super Luigi.

Tämän kuvan nähdessäni aloin pikkuhiljaa puhua vanhemmilleni, josko ottaisimme toisen koiran. Asiaa pohdittiin ja pohdittiin, mutta vastaus oli kielteinen. Kuitenkin, kun pari viikkoa sitten lähdin Heidin luo katsomaan koiria (ja ehkä vähän ihastelemaan Luigia), niin sieltä palasin Luigiin aivan rakastuneena ja vannoin itselleni, että pennun vielä haen kotiin.

Lahden reissun jälkeen ollaan mietitty ja pohdittu, puhuttu, huudettu ja tapeltu vähän lisää. Kuitenkin loppujen lopuksi sain vakuuteltua äidin ja isän siitä, että toisen koiran aika on nyt. Luigi tulee meille sijoituskoiraksi ja olen niin onnellinen siitä, että Heidi luottaa tän mahtavan pennun meille.

Tällaisia yllätyksiä siis! Myöhemmin kirjoittelen lisää Super-pentueesta, Luigin kotimatkasta ja kotiutumisesta ja varmasti postauksia ja pentukuvia tulee runsaasti nyt, kuitenkaan unohtamatta Timiä. Vähän ehkä jännittää miten Timi suhtautuu, mutta eiköhän se siitä. :) Huomenna postausta pennun tuloon valmistautumisesta!

Blogi itsessään tulee muuttumaan niin, että blogin nimi vaihtuu, mutta osoite pysyy edelleen samana, jotta löydätte tänne jatkossakin! Jos Monsterosa-kennelin toiminta kiinnostaa enemmän, tästä linkistä pääset nettisivuille ja tästä Facebookiin. Monsterosa-maailman kuulumisia löytyy täältä blogista.

Kaikki kuvat ottanut Heidi Kykkänen.

14 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon, hyvän valinnan olet tehnyt! Kyllä pojat toisiinsa tottuvat ensi nahistelujen ja haistelujen jälkeen, varsinkin kun toinen on pentu vielä. Sitä paitsi tipsut tulevat yleensä hyvin toimeen koiralaumassa. Timi voikin sitten olla se halikoira ja tämä uusi tulokas harrastuskoira. Molemmilla siis oma paikkansa sinun sydämessäsi. Minullekin brasilianterrieri oli aivan uusi rotu. Näppärän näköisiä koiria ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Joo kasvattajalta olen saanut mahtavan kattavan pentuohjeen, jossa oli myös ohjeita ensitapaamiseen ja koirien kohteluun jälkeenpäinkin. Ehdottomasti Timi saa vanhempana koirana pysyä koiralauman pomona ja näyttää Luigille miten täällä käyttäydytään. ;)
      Ja brasseja tosiaan aika harvakseltaan tulee vastaan, tällä paikkakunnalla Luigi on kolmas!

      Poista
  2. hei ihan huippu juttu!:-D et tiiä miten itelläki kuumottelis toinen koira mut nyt taas yks hyvä syy nähä;-) aw mitten sulosia pentuja!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Joo Ronille ehottomasti kaveri ;) Järkätään kyllä viimeistään ens kesänä jotain tapaamista!

      Poista
  3. Ei vitsi, ihan mahtavaa!! Tosi tosi tosi paljon onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, kiitos! :) Oon ihan fiiliksissä itsekin ja lauantaihin tuntuu olevan i k u i s u u s . :D

      Poista
  4. Vau siistiä, onnea pennusta!! :)

    VastaaPoista
  5. Oi ihanaa, onnittelut! :3

    VastaaPoista
  6. Aaaaawwws! Tän mie haluan kyllä nähä! oma pentukuume kasvaa vaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etköhän sie tuu tätä näkemään! ;) Ja joo mie kiertelen Luin kans ympäriinsä ja tartutan kaikille pentukuumeen, haha! :D

      Poista
  7. WOW Vähänkö jännää!!! Mutta hei onnea! Mullakin on kamala pentukuume ;___;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja joo tiedän tunteen, nyt tulee taas hetkeksi helpotusta siihen :D

      Poista