15.11.2013

Miten pennun tuloon on valmistauduttu?

Moi!
Ihan ekaksi rakennekuvaa Timpasta pitkästä aikaa. Tuo häntä on mahtava :)
13.11.2013
Ensinnäkin kiitokset kovasti kaikille onnitteluista! Kyllä täällä ollaan aikalailla vaaleanpunaiset lasit päässä katseltu maailmaa muutaman päivän ajan, heh!

Oon myös huomannut itsessäni sellaisen hassun jutun. Tän koko viikon oon elänyt kahvilla ja välillä syönyt jotain epämääräistä, multa on siis kadonnut ruokahalu ihan kokonaan! En tiedä jännittääkö niin kovasti se pennun hakeminen vai elämä kahden koiran kanssa, haha! Toivotaan, että ruokahalu palautuis takaisinkin jossain vaiheessa. :)

Koska Luigin mukana tulee hirmu kattava pentupaketti, ei mun ole tarvinnut suuremmin stressata mistään. Isä on rakennellut keittiön oveen porttia, koska päätin, ettei koirien paikka oo siellä keittiössä. Jopa Timi osaa hypätä keittiön pöydälle, vaikka kuinka estelisi, niin en halua ees miettiä Luigia hyppimässä sinne.. Estetäänpä siis kokonaan keittiöön pääsy ja tällaisen hienon portin isä sai aikaan:

Ainoita isompia hankintoja meille oli muutama ravintolisä, ruokaa ja kuljetusboksi. Olin niiiin onnellinen, kun löysin nettikirpparilta Ferplastin Atlas 40-boksin, kaksi kertaa käytetty ja silti puoleen hintaan! Saatiinpa Luille heti oma boksi hakureissua varten. :)


Tänään käytiin pitkästä aikaa taas Jäljessä täyttämässä ruokavarastot, tulikin aika runsaasti ostettua ruokaa! Myös puruluita Luigia varten ja nameja molemmille koirille hommasin. Teinpä yks päivä myös melko satsin kasvissosetta pakkaseen poitsuja varten! :)

HHC-täyslihaherkkuja pilkottavaksi.

Kasvissoseen ainekset: kurkku, kesäkurpitsa, jäävuorisalaatti, lehtisalaatti, parsakaali, kukkakaali ja pinaatti.
Timillä on ollut jo pidemmän aikaa tuo ruokavihko, mutta pitihän Luillekin saada oma, tollanen pikkupoikien versio ;)
Kaivettiinpa muuten esille vähän isommat kupit, joita aikoinaan veljeni amstaffi on käyttänyt. Timpalle ja Luigille siis yhteiseksi vesikupiksi, ruokaa tuskin alan ihan tuollaista kupillista kuitenkaan syöttämään. Hienosti näkyy koko ero, kun vieressä on Timin vanhat kupit ja sitten nää uudet, hahaa! :D


Tänään ostin myös Large-kokoisen kongin Luigille ja pantaan myös oman nimikyltin, on se vaan hieno :)



Tänä iltana vielä siivoillaan viimeiset tavarat L:n hampaiden tieltä ja samaten johdot piilotellaan vähän paremmin. Jänskättää hirmuisesti, mutta luotan, että matka menee hyvin!

Ja jottei kaikesta-tietämätön-Timi jäisi ihan unholaan, niin huomasin eilen illalla sen oikean korvan taas möhnivän ruskeaa mössöä, punertavan ja haisevan hirmupahalta. Tuo korva on useimmiten ollutkin se "hiivakorva", joten aloitetaan taas korvatippojen laittaminen ja korvien puhdistaminen ja toivotaan, että se menis siitä itsekseen. Timiltä kun ruokavaliosta aiemmin poistettiin jo porkkana ja omena yms. sokeriset jutut, jotka hiivaa vois aiheuttaa, niin en tiedä mistä seuraavaksi lähdetään etsimään syytä. :/


Mutta joo, ei mulla tämän kummempia! Huomenillalla tuskin jaksan ja maltan kirjoitella mitään, mutta josko sunnuntaina kerkeäis istahtaa koneen äärelle ja päivitellä vähän kuulumisia matkalta ja kotiintulosta! Pitäkää peukut pystyssä, että meidän pojista tulee vielä parhaat kaverit ;)

2 kommenttia:

  1. Vauva tulee taloon! On se vaan jännää teille koko perheelle kuin myös Luigi-vauvalle ja isoveli-Timille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se! Hienosti meni matka kuitenkin. :) Huomenna tai maanantaina kirjoittelen enempi kuulumisia, kun ehdin rauhoittua tähän blogin äärelle.

      Poista