13.1.2014

26 vko

Ensiksi tämän viikon rakennekuvaa Luigista:


Ja sitten tein vertailun vuoksi kollaasin, mitä on tapahtunut 7 viikossa (vaikka Luigihan on ollut meillä jo 8 viikkoa). Luigi on kasvanut ja katsokaa nuiden pienien mustien pilkkujen määrää, oho!


Tällä viikolla blogissa:
- tee-se-itse -ohje
- miten elämäni on muuttunut Luigin tulon myötä?
- miten junamatkaan pennun kanssa on valmistauduttu?

4 kommenttia:

  1. Wau. :) Paljon on isiä, mutta niin on äitiäkin...

    Pilkkuihin sanon, että ihan on äitinsä poika. Katsoppa tuolta: http://kennelmonsterosa.nettisivu.org/kennel-monsterosan-koirat/soda/

    Katso posekuvaa, jonka vuosiluku on 2010. Soda on siinä muistaakseni 10 viikkoa. Skrollaa sitten alaspäin ja katso posekuvia vuodelta 2011 ja 2012. Skrollaa sitten loppuun ja katso kuvaa, jossa Soda hyppää agissa pituusesteettä tai on Supereiden kanssa.

    Tästä voit päätellä mitä Luigin kanssa tapahtuu. :) Voimakkaasti tuntuu myös periytyvän tuo ominaisuus, tämä tälläisenä omana huomionani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen miettinyt että paljon tässä on Sodaakin, vaikka pää onkin kuin isällänsä. :) Ihan samaa on tapahtunut, Luigilla kun silloin ihan pentupentukuvissa ei ole noita pilkkuja ollenkaan ja nyt se on tuollainen pieni dalmatialainen.

      Poista
  2. No voi, siitähän on tullut jo koiran näköinen! Tosi makeesti lihakset alkaneet kasvaa, Luikero ei oo ollenkaan sopiva lempinimi pikku-michelin-miehelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Kakarasta on tullut jo nuori mies. :)

      Poista