7.2.2014

I'm not calling for a second chance

Näin alkuun totean, että anteeksi hiljaisuus täällä blogin puolella. Vaikka fb-sivut perustinkin, niin ei tarkoitus ollut hiljentää tätä blogin puolta kokonaan! Aikaa on vaan ollut rajallisesti ja jos läksyjen tekemisen jälkeen on vaihtoehtona treenaaminen koiran kanssa ja tietokoneella istuminen, niin voitte arvata kumman valitsen.

Timi on nyt viikon verran syönyt kortisonia. Medrol Vet 4 mg -tabletteja meni ensin puolikas aamuin illoin, mutta nyt annosta on pienennetty ja Timi saa puolikkaat aina aamulla. Kyseiset tabletit oon murskannut huhmareella ja heittänyt nappuloiden päälle, koska pelkät tabut on T:n mielestä hyihyi. Kortisonista sen verran, että kyllähän se on auttanut! Alussa varsinkin suuremmalla annoksella T rapsutteli itseään tosi vähän, mutta nyt taas annoksen pienentyessä ilmenee satunnaista rapsuttelua ja jalkojen järsimistä aina välillä. Huomattavasti kuitenkin vähemmän kuin aiemmin ja hyvä niin.

Onneksi Blogger osaa pilata vähäisenkin laadun.
Hypoallergenic-ruoka maistuu Tiki-tikille älyttömän hyvin! Se tekee niiden pikkunappuloiden eteen mitä tahansa, ja ollaankin nyt opeteltu vadin päällä pyörimistä (tooosi vaikea, koska T ei osaa käyttää takapäätään vielä ollenkaan) sekä putkeen menemistä, jonka Timi oppikin nopeampaa kuin tuo pikkuveli Luigi.

Luigin kanssa ollaan jatkettu perusarkea. Opeteltu uusia temppuja ja ulkoiltu, ulkoiltu ja ulkoiltu. Oon antanut koiran olla aika paljon vapaana metsässä, jos ollaan päivällä sinne ehditty ja aika hyvinhän tuo luoksetulo toimii. Siinä vaiheessa kun koira väsähtää, niin sillä katoaa myös korvat kokonaan ja sitten loppuaika onkin pelkkää värkkäämistä. Yleensä oonkin alkanut pitämään koiraa siinä lähempänä (siis useampia luoksetuloja) ja jossain vaiheessa kytken taas koiran kiinni.

Ongelmaksi meillä nyt Luin kanssa on muodostunut tuo hihnakäytös ja erityisesti ohitustilanteet. Olenkin yrittänyt etsiä ohitusryhmiä, koska täällä meidän nurkilla tulee ohituksia ihan tosi vähän ja treeniä me tarvittaisiin - ja paljon. Kirjoittelen myöhemmin, että miten me päästään etenemään tässä asiassa.

Tästä tuli nyt ihan sekava postaus, mutta lupailen myöhemmin parempia, kun oon saanut aivot koottua taas kouluviikon jälkeen. Huomenna lähdetään treffaamaan Luigin kanssa tuttuja ja jossain vaiheessa tulossa postausta poikien osaamista tempuista. Ihanaa viikonloppua kaikille! :-)

Vallan hienot heijastinsetit saapuivat postissa.

4 kommenttia:

  1. http://rantahiekkaa.wordpress.com/2011/03/13/remmirahjays-opa/
    http://www.koirakorjaamo.com/koiraongelmat-ulkona/

    Tuossa pari linkkiä, jos on tarpeen.
    Mistä olet tilannut nuo hienot kaulapantasetit? Piti mainitsemani jo edellisen postauksesi kohdalla, että hienoja vastauksia, taidat olla henkisesti aika kypsä ikäiseksesi, onneksi olkoon!

    Mitä Timiin tulee, voisit kysyä elliltä pitempiaikaista kortisonikuuria, jotta kaikki tassut ja muut raavitut/purrut kohdat paranevat. Tämä siis vain, jos on tarpeellista. Meidän Vilin blogissa on paljon tietoa kortisonista, saihan Vili sitä peräti vuoden ajan. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tässä vielä tuo jatkolinkki ekaan antamaani linkkiin: http://rantahiekkaa.wordpress.com/2011/08/29/taas-remmirahjayksesta/

      Poista
    2. Kiitos kovasti linkeistä! Tosi kiva, että jaksat niitä mulle laittaa, kun en itse aina osaa etsiä oikeilla jutuilla. :)

      Nuo pannat olen tilannut yksityiseltä tekijältä (löysin fb-kirppisten kautta) ja nuo heijastinjatkeet on Natina ompelee -nimiseltä sivulta. Kannattaa käydä katsomassa naamakirjasta, jos vain löytyy siellä päin maailmaa!

      Poista
  2. Kiva että kortisoni on auttanut! :) Mahtava toi "turhat kuulumiset"-tunniste :DD Mitkä turhat, hauskaahan teidän arjesta on kuulla. Nojoo.

    Hienoa että Luigin luoksetulot toimii. Jotenkin hasardia ajatella että jollekin voi olla ongelma ettei ole tarpeeksi ohitettavia koiria, täällä niitä kyllä riittää ihan riesaksi asti... Viimeksi tänään yksi nainen jumittui keskelle alikulkutunnelia rähjäävän pikkukoiran poukkoillessa pitkässä hihnassa ympäriinsä. Ja sitten olisi vielä pitänyt päästää koirat vähän nuuhkimaan?! Oo vaan onnellinen että saatte olla rauhassa :D Ootko jo löytänyt ohitustreeniapua?

    VastaaPoista