14.3.2014

Karhunpoika sairastaa.

Postausta molemmista peto-tunneista on tulossa, sekä myös kaksi haastetta, joihin meidät on haastettu. Vauva-Luigi täyttää huomenna 8 kk ja on keksinyt vaikka ja mitä uusia tapoja (...ei niin hyviäkään kaikki). Ennen kaikkea sitä kuitenkin vähän akuutimpaa asiaa.

Eilen illalla poikien tappelun seurauksena Timin silmä puhkesi, ja asiaa ollaan selvitelty sitten juoksemalla eläinlääkäriltä toiselle. Kukaan tällä paikkakunnalla ei osannut silmälle tehdä mitään, koska sarveiskalvossa oli reikä ja sieltä oli valunut osa silmänesteestä ulos. Niimpä eläinlääkärit yrittivät soitella ympäri Suomen, että oltaisiin saatu aika silmäspesialistille. Valitettavasti me ei saatu aikaa minnekään, vaikka oltaisiin lähdetty Ouluun, Helsinkiin tai Tampereelle, jos aika oltaisiin saatu.

Eläinlääkäri ompeli vilkkuluomen sarveiskalvon suojaksi ja me saatiin kipulääkettä sekä suoneen pistettävänä että tablettina, lisäksi antibioottia ja silmätippoja, jotta pärjätään ensi viikolle. Juurikin tuossa äsken keskustelin eläinlääkärin kanssa, joka oli saanut meille ajan Oulun Akuuttiin ensi tiistaille. Harmittaa, että aika meni niin kauas, koska silmän selviämismahdollisuudet on aika pienet, mutta toivotaan parasta. Olisin voinut poistattaa silmän jo tänään, mutta haluan edes yrittää tehdä sille jotain.

Eilen taas huomattiin, ettei mitään päiviä voi ennustaa. Timistä tuli hetkessä pienen pieni ja meidän perheen vauva, niin kuin se on aina ollutkin. Kaikki pyörii nyt sen ympärillä ja ollaan peukut pystyssä, että asiat sujuisi niin kuin pitää.

12 kommenttia:

  1. Voi ei, apua! Kunpa Timi-raasun silmä saataisiin vielä 'korjattua' siellä Oulussa.. Pidän täällä teille peukkuja!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä ja haleja Timille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, välitän terveiset. :)

      Poista
  3. Voi ei Timipientä! Mie melkein itken ko aattelen toista pientä D: Apua toivottavasti saatte ajan osaavalle el.lääkärille! Voimia ja haleja Timpalle :c <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et arvaakaan miten vaikeaa on yrittää piettää ittensä kasassa, ettei koirat hätäänny lisää siitä, että mie hätäilen. Toivottavasti asiat sujuis tästä eteenpäin vaan hyvin. Välitän terveiset! :)

      Poista
  4. Voi surku. Ihan kurjaa. Pidän peukkuja, että Timillä on kuitenkin nyt hyvä olla eikä kipuja. Ja kunhan silmän saisi pelastettua, näkökyky vaikka siitä menisi, niin pärjää yhdelläkin silmällä. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika rauhassa Timi on nyt ollut, mutta itsestä tuntuu hurjalta antaa niin paljon lääkkeitä, mitä määrättiin. Ruokaa T ei ole syönyt, ja vettä menee ruiskun avulla, mutta tajuaa kuitenkin tänään jo paljon enemmän ympäristöstä kuin eilen. Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin! :)

      Poista
  5. Voi Timiä, kuulostaa aika kaameelta :( Tsemppiä, toivottavasti silmälle pystytään vielä tekemään jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kieltämättä aika hirveää! Kaikkea sitä sattuukin. Kiitos tsempeistä. :)

      Poista
  6. Voimia meiltäkin! Se on vaan niin inhottavaa, kun tuollaiset tapahtumat tulee aina niin äkkiä, eikä niihin voi yhtään varautua... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja niimpä. En ikinä ois uskonut, että tällaista oikeasti tapahtuu jollekin.

      Poista