8.5.2014

Harrastekurssi, 1/7. - Aloitusluento

 

Timi on koira, joka tyytyy aivan älyttömän vähään. Kunhan se pääsee lenkille 2 x päivässä ja saa ruokaa ja rapsutuksia, niin se on harvinaisen tyytyväinen. Jos en itse olisi innokas treenaamaan ja viettämään aikaa sen kanssa, se varmaan makaisi sohvalla päivät pitkät.

Timi ei toimi hallissa, koska siellä on liikaa hajuja, liikaa ääniä, ihan vaan liikaa häiriötä. Se on hienosti mätsäreissä (ulkona) ja hienosti ulkonäyttelyissä, eli kesäisin. Siksipä päätinkin, että me panostetaan mahdollisesti vielä pariin ulkonäyttelyyn tänä kesänä, ennen mahdollista kastrointia, joka edelleenkin mielessäni pyörii. Lisäksi käytetään kaikki mätsärimahdollisuudet ja muut tapahtumat, jonne koiran kanssa voin mennä.

Ulkoharrastuksista puheen ollen, keväällä tein ilmottautumisen aktivointi- ja harrastekurssille. Tänään meillä oli ensimmäinen luento, jonne koirat eivät tietenkään tulleet mukaan, vaan kuulimme mitä tämä kevät tuo tullessaan!

Ohjelma näyttää tältä:
15.5. - Aktivointi
22.5. - Kotiagility + flyball
5.6. - Näyttely + koiratanssi
12.6. - Rallytoko + toko
19.6. - Palveluskoiralajit
26.6. - Mejä

Innolla odotan, mitä me saadaan aikaan T:n kanssa. Kuunteleeko se ollenkaan ja kelpaako namit, tmv. Kuitenkin uskon, että tämä kurssi parantaa taas meidän välejä entisestään ja toivottavasti löydetään uusia harrastuksia kurssin kautta. :-)

2 kommenttia:

  1. Meil ainakin helpotti Miin kanssa kutinat huomattavasti strekkauksen jälkeen kun ei ollu hormoonit enää sekoittamassa, monella muulla oon kuullu sen kanssa helpottaneen paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että siitä ois meillekin apua. :)

      Poista