9.4.2015

Juhlat pystyyn.

Miten Timi juhli 4-vuotissyntymäpäiväänsä?

Lenkkeili aamulla meidän isän kanssa normaalin kilometrin mittaisen lenkin. Söi herkkuruokaa (eli samaa mitä joka aamu). Kulutti päivän nukkumalla kaapissa:

Oma kerrostaloyksiö.
Kun mie tulin kotiin, Timi riehui, leikki luulla ja _karkasi_ kun muu perhe oli syömässä. Kyllä, takaovi oli jostain syystä jäänyt veljelläni auki ja pian huomattiinkin, että koira oli lähtenyt sillä ovenavauksella. Tuli lopulta takaisin, mutta kyllä mie ehdin vaan säikähtää. Ensimmäisen kerranhan Timi karkasi 1-vuotissyntymäpäivänään, niin ehkä tämä on joku perinne?

Mutta hieno koira se on. Tehtiin kakku ja kaikki, raaka-aineina lampaan jauheliha, kasvikset ja lammastikut. Lopputulos oli ainakin synttärisankarin mielestä hyvä! Instagramiin laitoin kakunsyöntivideon, tämän linkin kautta sen ehkä näkee koneeltakin. :)

Kakun syönnin jälkeen ollaan istuttu sohvalla, Timi pääsi imuroitavaksi ja iltalenkinkin kävi pyörähtämässä isäni kanssa, sillä itse olen edelleenkin kuumeflunssakeuhkotaudissa. Hyvä syntymäpäivä oli ja edelleen oon sitä mieltä, että parhain päätökseni ikinä on ollut tuon koiran ostaminen ja vieläpä oikean yksilön valitseminen.

Se on niin sopiva, minulle.

14 kommenttia:

  1. Onnea ja pitkää ikää Timille! Perinteistä on hyvä pitää kiinni, vaikka karkailu ei ehkä ole niistä terveellisin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No joo, todellakin toivotaan ettei tämä ihan jokavuotiseksi perinteeksi jää. :D

      Poista
  2. Timille onnittelut ja rapsutuksia :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut Timille ja omistajalleen! ♫♫♪♫
    Kunniakierros syntymäpäivän kunniaksi on hieno perinne, Timihän ymmärtää perinteiden arvon.
    Voi, kuinka rauhallisen ylväästi Timi söi kakkuaan, ihan tiibettiläisen arvonsa edellyttämällä tavalla. Meidän Vili olisi ripotellut kakunmuruset pitkin mattoa...Vili tykkäsi myös Timin lailla olla kaapeissa ja laatikoissa, onkohan se joku tipsujen juttu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Joo, ensin poimittiin herkkutikut kakun päältä ja sitten söi kyllä niin nätisti lopun kakun, ja nuoli lautasen ihan kaappipuhtaaksi. Ehkä tuo kaapeissa nukkuminen kuuluu tipsuille, kun Timi on nykyään aina joko tuossa kaapissa tai sitten olohuoneemme hyllyssä! Muutenkaan avoimet paikat ei viehätä, vaan pitää olla aina esim. sohvan alla tms. Varmasti ovat turvallisia paikkoja nukkua. :-)

      Poista
  4. Paljon onnea komealle pojalle <3 Suloinen tuo kaappikuva ja onneksi ei lähtenyt synttärien kunniaksi pidemmälle karkumatkalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Välitän onnittelut! :-) <3

      Poista
  5. Voi, tuli ihan tippa linssiin tätä lukiessa <3 Ootte ihana pari. Myöhäiset onnittelut Timille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kuulla että tunnelmat välittyi sinne asti. <3 Kiitos! :-)

      Poista