10.4.2015

Timi äänessä.

Bongasin Hertan ja Kertun blogista esittelyhaasteen. Ilmeisesti jonkun pitäisi tähän haastaa, mutta päätin sitten kuitenkin vaan tehdä tän. :-D

1. Olen.. reippaat 8 kiloa rakkautta täynnä oleva hellyydenkipeä hömelö, jota kutsutaan yleensä nimellä Timi, mutta lempinimiä löytyy aika liuta määrä. En harrasta oikeastaan mitään muuta kuin tyttökoira-bongausta (jota jotkut kutsuvat lenkkeilyksi) ja joskus temppuilua mamman kanssa. Mätsäreistä tuo ihminen on puhunut, eli jospa sinne päädyttäisiin vielä tämän vuosisadan aikana!



2. Parhaat päikkärit nukun.. ehdottomasti uudessa kerrostaloyksiössäni, eli kaapissa. Kaappitarina on sinänsä hauska, että yhtenä päivänä ollessani yksin kotona, päätin että nyt tarvitsen jotain uutta valloitettavaa. Koska eteisemme kaapin ovi oli raollaan, tyhjensin alimmaisen hyllyn vaatteista ja menin sinne nukkumaan. Ihmiset eivät oikein tykänneet siitä, mutta koska olen niiiiin ihana, sain luvan uneksia kaapissa jatkossakin, eli hyllylle ei laitettu enää vaatteita.

3. Paras kaverini on.. varmaan ihmistyypeistä tuo mamma tai sitten mamman veli, joka jaksaa leikkiä kanssani aina kun haluan. Koirakavereita tapaan ihan hävettävän harvoin, joten en osaa sanoa kuka niistä olisi bff:ni.

4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina.. no ehdottomasti lampaanlihasta tehtyjä herkkutikkuja tai lampaan sisäfilettä. Viiliä. Jotain raksuja. Ehkä karjalanpiirakoita. Päälle lampaanjauhelihaa voissa paistettuna. Ei kasviksia, pthyi.

5. Kun minua pyydetään tuomaan lelua, kannan omistajani eteen.. rotan. Aina Ikean rotta, koska muita leluja en tarvitse, joten niitä ei paljoa esillä olekaan. Tällä hetkellä kiusattavana valkoinen rottayksilö.

6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Varmastikin ensimmäinen. Mutten ole hiiri, vaan kotikoira. Seurakoira rotumääritelmäni mukaan, mutta varmaan 2/3 vuorokaudesta olen vain itseni seurassa, koska ei nuo ihmistyypit kuitenkaan jaksa tai osaa rapsuttaa koko aikaa! Paitsi jos mamma on kotona, niin kyhnään kyljessä vuorokauden ympäri.


7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Karkureissut, joista muutama on onnistunut. Se on (mamman mielestä) yksi pahimpia tapojani, mutta minun mielestäni ihan hauskaa. Pääsen aina sellaisiin paikkoihin mihin minua normaalisti ei vietäisi! Koirapuistoreissut ja koirakavereiden tapaaminen ovat myös olleet hauskoja reissuja ja yleensä myös näyttely- tai mätsärireissut, koska silloin saan jakamatonta huomiota ihmistyypeiltä ja rapsutuksia tuntemattomiltakin ihmisiltä.

8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Ainakin Jalon koska musta tuntuu, että meillä synkkäis hyvin yhteen. Olisi myös hienoa päästä painimaan jonkun suuremman lauman kanssa, joten ehkä mainitsen Hertan, Kertun ja Martan, koska siis KOLME TYTTÖKOIRAA samassa paikassa, o m g !!

Tässäpä mun ajatuksia. Mamma muuten ei vieläkään ole löytänyt kameran laturiaan, joten jatketaan näillä puhelinkuvilla niin kauan että se löytyy.

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus!:) Voisin kanssa ryöstää tän idean, vaikuttaa sen verran hauskalta toteuttaa...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ehkä usko, mutta meinasin tähän haastaa muutaman bloggaajan ja teidän blogi oli ekana mun mielessä! :--D Ehdottomasti siis varastat tän. :)

      Poista
  2. Eikä, tosi suloinen postaus :') Timi vaikuttaa niin hienolta koiralta <3 Mullakin oli kameran laturi hukassa - onneksi äiti löysi sen niin pääsee taas kuvaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Timi on kyllä ihan mahtava persoona, tosi isolla p:llä. :-) Ja toivottavasti mie löydän sen laturin jostain, monen monta kuukautta ollut teillä tuntemattomilla enkä raaskis uutta ostaa!

      Poista