5.6.2015

Jo perinteeksikin muodostunut; hengissä ollaan -postaus.

Kirjoitin tähän yhden kappaleen verran siitä, miten kiire mulla on ollut ja miten se kameran laturi on edelleen hukassa. Uusi maksaisi 80 €, mutta mieluummin vaikka jatkan etsintöjä kuin pistän yhtäkkiä tuollaisen summan siihen laturiin. Lisäksi kirjoitin siitä, että nyt kun ensimmäinen lukuvuosi ammattiopistossa on ohi, niin olisi enemmän aikaa panostaa blogiin ja plaaplaaplaa. Tällaista perusselittelyä, jonka sitten deletoin ja nyt kirjoitan oikeasti sen mitä päässä liikkuu.

Onko mulla intoa päivitellä tätä blogia? Pari lukijaa on kadonnut, mutta edelleenkin olen ylpeä tästä määrästä ihmisiä jotka meitä jaksavat seurata. Katselukertojakin on kertynyt yli 30000, josta olisin aiemmin kirjoittanut jopa kokonaisen postauksen, jos olisin sen huomannut. Meillä on nyt Timin kanssa mennyt pari mätsäriä ohi, joihin oli tarkoitus mennä. 14.6. on kuitenkin edessä vielä yhdet, jonne mennään, jos säät vaan sallii. :-)

Karvakaveritoimintaa ei olla hirveästi päästy vielä aloittamaan, kun vierailut ovat olleet arkipäivisin siihen aikaan, että minä olin töissä. Nyt on ensi viikolle kuitenkin sovittu yksi vierailu ja lisäksi kesäkuun lopussa käydään työskentelemässä. Niistäpä postausta tulossa siis myös!

Mitäköhän muuta meidän kesä tuo tullessaan? Tällä hetkellä ollaan Levillä, jossa vietetään viikonloppu Sokos Hotellissa. Timi on tietenkin mukana ja tässä muutaman tunnin pyörimisen jälkeen se rauhoittui. Ajattelin hotellista kirjoitella ihan erillisen postauksenkin ajatellen koirallista ihmistä ja itse koiraa, ehkä tästä Levin ympäristöstä myös, jos saan aikaiseksi.

Haaveissa olisi kesän aikana myös päiväreissu jonnekin vaeltamaan sekä saunareissu saunalautalla, samanlainen millaisen viime kesänä teimme.

Siispä tulevia postauksia on ainakin
-mätsäripostaus 14.6.
-pari postausta karvakaverivierailuista
-arvio Sokos Hotel Levistä

Postaustoiveita saa toki myös ehdottaa!

Edelleenkin jatketaan tällä stressittömällä linjalla blogin suhteen. :-) Mulla jopa olisi kuvia Timistä, kunhan löydän sen piuhan jolla niitä koneeseen laitetaan. :D Oon aika huoleton ja hukkaan kaikki tavarani, joka kostautuu tällaisissa tilanteissa. Koittakaa kestää!

4 kommenttia:

  1. Älä ota stressiä blogistasi. Välillä elämä on vilkasta eikä ehdi syventyä bloggaamaan, varsinkin, jos mitään erityistä kerrottavaa ei ole tapahtunut. Ja jos jokunen lukija on häipynyt, niin tervemenoa vaan, ei ketään tarvi mielistellä ja voihan syynä olla vaikka lukijan omat kiireet. Ota asenne, että bloggaat itsellesi, kuin päiväkirjaa. Itse yritän ajatella niin.
    Minullakin on juuri nyt ollut muita kiireitä ja blogistressi hiukan kiristää takaraivossa, joten koetetaan ottaa iisisti.
    Hyvää kesää, aurinkoisia päiviä ja paljon kerrottavaa sitten syksymmällä, viimeistään! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentista! Nyt vasta huomasin sen, ja ehdin vastaamaan. :) Välillä koko bloggerin avaaminen tuntuu niin tuskalta ja harmittaa, kun en ole ehtinyt muidenkaan blogeihin hirveästi syventyä tai kommentteja kirjoitella. Eiköhän tämä tästä taas! Ihanaa kesää sinne myös. <3

      Poista
  2. Anonyymi3/7/15 18:21

    Hei, meille on tulossa tuossa syksyn lopulla tiibetinspanielin pentu ja kysyisin että minkä painoinen nappulasäkki Timillä on ja kuinka kauan se kestää? Entä miten hyvin tämä oppi sisäsiistiksi? Onko ollut ongelmia lenkillä muiden koirien ohittamisessa? (pikkukoirilla tuntuu olevan taipumusta räyhäämiseen :D) Kiitos jos jaksat vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Timi syö raakaruokaa, eli lampaan jauhelihaa, kasviksia ja lisäravinteita, joten nappulasäkin kestosta en tiedä. Lihoja menee n. 100-120 grammaa päivässä. Timi oli täysin sisäsiisti ehkäpäs 6-7 kuukauden iässä, eli mielestäni sen opettelu meni melko kivuttomasti. Parin vuoden ikäisenä meillä tuli ongelmia hihnakäyttäytymisessä, jonka takia kävimme jopa ammattikouluttajalla ja hänen vinkkiensä jälkeen yhteiselomme on sujunut hyvin! Kunnollisella sosiaalistamisella voi vaikuttaa paljon siihenkin. :-) Onnea koiranpennusta!

      Poista