25.4.2013

Vähän lisää Hurttaa

Moikka,

tulinpas vielä nyt nopeasti päivittämään kuulumisia, kun tosiaan huomenna lähden ituleirille, niin kuin eilen jo mainittinkin ja seuraavan kerran postausta tulee varmaankin ens viikolla! :)


Eipä tänään oo sen kummempia tapahtunut, Timi on ollut aika kuollut eilisten mätsärien jälkeen, hahah. :D Kyllä se sen verran pomppi ja itki ja vinku siellä, että varmaan alkoi sitten väsyttämäänkin ihan reippaasti.

Eilen kiinnosti kaikki muu paitsi kameraan kattelu.

Mätsärien alkuvaiheessa, lopulta paikalla olikin moninkertainen määrä porukkaa!

Tänään käytiin Jäljessä, oli tarkoitus mennä ostamaan uutta pantaa, mutta aloinkin sitten miettimään ja päädyin ostamaan Timille Hurtan Y-valjaat. Ollaan kyllästytty isän kanssa repimään tuon koiran kaulasta tuota puolikurkkaria, niin katsottiin sitten että valjaat vois olla ihan hyvä ratkaisu ja sitten sellaiset metsänvihreät valjaat päätyikin meidän mukaan! Ja tosi hyvin vielä sopikin Timille, vaikkei koiraa ollut mukana, että ois voinut niitä sovittaa.


Vielä en saanut kuvaa, jossa koiralla olisi ollut nuo valjaat päällä, mutta ehkä sellainenkin onnistuu jossain vaiheessa. :)

Joo, nyt ollaan juteltu kaverin kanssa että jos ensi viikonloppuna ehdittäis treffata Timin kanssa kaverin koiraa Ruffea. :-) Nää koirathan on nähny viimeksi sinä kesänä, kun Timi tuli meille, eli melkein 2 vuotta sitten, hui. :D Sitten myös kasvattajan luona meinasin piipahtaa jossain välissä, niin Timi näkis tuttuja. :)

Mutta niin, eipä tässä varmaan mitään sen kummoisempia juttuja ollut. Parempaa postausta kera enempien kuvien sitten ensi viikolla! Ihanaa loppuviikkoa kaikille! ♥

PS. Muokkailin blogin ulkoasua, mitäs tykkäätte?

6 kommenttia:

  1. ihana tää uus ulkoasu! ja kiva ku jaksat postata näin useesti(-: voisit sä tännekki kesällä tulla,ois ainaki yks koirakamu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Joo oon nyt yrittänytkin vähän enemmän panostaa, kun aiemmin jäi ihan kirjoittelematta. Hahaa, jos vaan pääsis niin tulisin kyllä! Pitää kyllä kattoa onnistuisko jotain kautta nähdä sitten. :)

      Poista
  2. Minkä kokoiset valjaat ostit? Olivatko kalliit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valjaat oli kokoa 55 cm (22 inch) ja hinnaksi tuli 24,90 €. :)

      Poista
  3. Meitä kiinnostaa kanssa noi valjaat, Jalolle ei tahdo Hurtat yleensä sopia (tällä hetkellä käytössä Jokke-merkkiset), kun jäävät jotenkin liiaksi kainaloon kun etutassujen välistä kulkeva hihna on niin lyhyt ja Jalon rinta niin rottingilla!:) Noi teidän hankkimat Y-valjaat on kyllä muuten mallina sitä toista Hurtan mallia paremmat, siinä toisessa mallissa rintaremmi monilla rajoittaa etujalkojen liikettä, ja oikea mitoitus on ihan ehdottoman tärkeetä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, valjaat oli siis kokoa 55 cm (22 inch) ja liikkeessä sanoivatkin, että tipsuille kooksi käy yleisimmin 55-60 cm. Tietenkin pitää sovittaa ja kiristää sitten sen mukaan, että mikä on sopiva. Meillä piti aika paljon tuota säädettävää osaa kiristää, mutta rinnan kohdalta osui sitten just kohdilleen! :)

      Poista