28.4.2013

Viikonloppujuttuja

Moikkamoi,

itukoulutus ois nyt ohi, niin ehdin koneellekkin käväisemään! :) Ei varmaan hirveästi kerrottavaa ole, kun en oo ehtinyt Timin kanssa nyt viikonloppuna mitään touhuamaan, mutta tulin silti heittämään vähän kuvia ja kuulumisia.

Perjantaina haettiin Mustista ja Mirristä Timille tilattu fleecehaalari, mutta tänään kun pääsin sitä kokeilemaan, niin se haalari olikin liian lyhyt/Timin turkki on liian paksu/jotain, mutta istuva se haalari ei ainakaan ollut. Nyt siis se menee palautukseen, kun en jaksa alkaa säätämään vaihtojen kanssa sen enempää, luulisin ainakin niin. 

Timi on viettänyt ihan normielämää tässä nyt pari päivää, perjantaina kun lähdin leirille niin se oli pe-la välisen yön ollut tosi levoton ja väsynyt, ja tänään kun palasin kotiin, niin johan oli hellyydenkipeä koira vastassa! Ikävä oli kova, mutta aina kun on hetken pois, niin tietää kyllä että on kiva sitten palata omaan kotiin ja omaan sänkyyn! ♥ Nojoo, eiköhän tässä ollut ihan tarpeeksi turhaa höpöttelyä, nyt vielä muutama kuva ja niiden myötä toivotankin kaikille ihanaa sunnuntain jatkoa! Millainen viikonloppu teillä oli? :)

surullinen katse:-(
pehmolelulta lähti toinenkin silmä :D


puulaatikossa uiskentelu on kivaa t: Timi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti