26.5.2013

Ihmisen sielua voi arvostella sen mukaan, miten hän kohtelee koiriaan.

Tänään suunnattiin taas mätsäröimään. :) Paikalla olikin runsaasti koiria, paljon enemmän kuin viimeksi, esim. pienissä aikuisissa oli nyt 32 koiraa, vaikka viimeksi tais olla parikymmentä(?). Me oltiin ilmottauduttu etukäteen ja saatiin numero 2, joten ei tarvinnut kauaa odotella. Valitettavasti jouduttiin tutun tytön ja villakoiran kanssa samaan kehään kisaamaan, kun heillä oli numero 1.


Timi ei taaskaan meinannut pysyä jalat maassa, kun tuomari tuli katselemaan, mutta muuten meni ihan jees. Seuraamisessa katseli välillä taaksepäin, mutta muuten meni ok. Myös pöydällä meni ihan hyvin, mitä nyt välillä pylly meni maahan ja hampaita piti kokeilla katsoa pariin kertaan, että onnistui. Saatiin sitten kuitenkin punainen nauha, josta olin tosi innoissani! :)


Sitten meillä olikin reippaasti aikaa ennen punaisten kehää, niin käytiin eläinkaupasta ostamassa nameja ja vähän raakaruokia pakasteen täytteeksi. Otettiin testaukseen mm. naudan palalihaa. :) Punaisten kehässä me tipahdettiin heti ekana pois, mutta se ei ollut yllätys, kun Timi alkoi perseileen taas vaihteeksi, haha. Hyvää kokemusta kaikki tollaiset kuitenkin, on niin ei mulla harmittanut sen suuremmin. Jo itsessään se punainen nauha oli musta niin mahtava juttu!


Aiemmin kerroinkin, että otin yhteyttä tuttuun koirahoitolaan, joka tarjoaa hoito- ja koulutuspalveluja. Heidän kanssa ollaan juteltu ja tänä iltana Timi "muuttaa" muutamaksi päiväksi hoitolaan, mutta kulkee pääasiassa kouluttajan mukana ja on kotona tutustumassa koiraperheen arkeen, kouluttajalta löytyy nimittäin sakemanneja ja cairnterrieri, joiden kanssa Timin pitäisi pärjätä muutama päivä. :) On varmaan Timpalle tosi hyvä kokemus, vaikka mulla jännittääkin kuin äidillä, joka on saattamassa lastaan koulutielle, huihui. Hoitojakson aikana kouluttaja seurailee koiraa ja sen jälkeen mie saan koulutussuunnitelman, jonka avulla aletaan Timin huonoja tapoja työstämään.





Ruuat on pakattu rasioihin, kasseista löytyy kaikki tarvittava. Nyt vielä pieni iltalenkki Timin kans ja sitten lähdetään kohti hoitolaa. Kirjoittelen fiiliksiä varmaan myös hoitojakson ajalta. :) Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti