24.5.2013

Miten meillä meni mätsäreissä?

Moikka,

anteeksi hiljaisuudesta täällä blogin puolella. :) Voisin nyt vähän päivitellä kuulumisia ja laittaa muutaman kuvankin tulemaan.

Eilen käytiin siis mätsäröimässä Timin kanssa. Ensimmäinen kehä meni ihan pelleilyksi, koska Timi huomasi toisessa kehässä toisen tiibetinspanielin, ja sinnehän sitä olisi pitänyt päästä. :D Myöskään hampaidennäyttö pöydällä ei onnistunut, koska tuomari tuli Timin luo lässyttäen "jee onpa ihana koira, voi että plääplää", niin Timi alkoi vaan samantien hyppimään tuomaria vasten ja ois halunnut antaa miljoona pusua, joten seisominen meni ihan persiilleen siinä pöydälläkin. Saatiin siis loppujen lopuksi ihan ansaitusti sininen nauha.


Niin paljon nähtävää ja haisteltavaa :)
Sinisten kehässä oli sitten vissiinkin 7-8 koiraa, eli pieniä aikusia oli tosi vähän tällä kertaa. :) Pyörittiin monta kierrosta ja seisotettiin koiria, Timi seisoi tosi hyvin kyllä, hienosti jaksoi olla paikoillaan. Yhtäkkiä huomasin, että oltiin neljän parhaan joukossa ja käännyin kattomaan kaveriin päin silleen "häääääh?" :D Sitten tuomari antoi neljännen ja kolmannen sijan ja vie minun vieressä olleelle ja tuo mulle ruusukkeet. Olin silleen: "niin minne mun nyt pitää mennä?" ja yllätyin hulluna, kun tuomari vastas, että me oltiin sinisten ykkösiä! Olin jo tuossa vaiheessa niiiin ylpeä tuosta koirasta, että mentiin aika rennolla asenteella BIS-kehään.

BIS-kehässä olikin taas niin taitavia koiria, että aattelin, ettei me mihinkään sijoituta, mutta yhtäkkiä meitä olikin taas vaan neljä jäljellä. :) Sitten tuomari käski meidät vielä kiertämään kehää, ja kun Timiä kiinnosti enemmän takana ärhentelevä koira kuin se juokseminen, niin oltiin sitten SIN1 BIS4. :) Ihan mahtavasti meni siis!!

Hauva ja kasa palkintoja :-)
Tuolla huomasi taas, että se kehässä ravaaminen ja pöydällä olo ei ihan oo meidän juttu, ja niitä pitää reippaasti harjoitella vielä. Kyllä koira antaa mun kotona katsoa hampaat ja muidenkin perheenjäsenten, mutta jostain syystä se on tosi vastenmielistä, jos sitä joku ulkopuolinen yrittää tehdä. Tähän vaan treeniä, treeniä.. Onneksi sunnuntaina ois taas mätsärit tulossa, niin päästään harjoittelemaan!

 

Mätsäreiden jälkeen käytiin juoksuttamassa Timiä yhdellä hiekkakentällä. Harjoiteltiin temppuja, paikallaoloa ja luoksetuloa. Timi oli jo mätsäreiden jälkeen tosi väsynyt, mutta luoksetulo onnistui ainakin ihan jees. :)

Kotona otettiin parempi kuva koirasta ja palkinnoista :)

Aamulenkillä Timi oli vapaana, kun oltiin metsässä ja meidän piti ylittää yks rapakko, mutta vauva tipahti sitten keskelle sitä mutalälliä. Lenkin jälkeen päästiinkin siis suoraan suihkuun! :D
Semmosia juttuja nyt siis. Kirjoittelen taas viimeistään sunnuntaina mätsäreiden jälkeen. :)

Mukavaa perjantaita kaikille!

Ps. "luin:)"
Pps. Viideskymmenes julkaistu postaus, tätähän pitäis melkein juhlia!

4 kommenttia:

  1. No siitä se ura urkenee. Kelpaa Timin nuoleskella komealla tipsukielellä suupieliään. :) Onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tuo kieli on ihan mahtava. :D

      Poista
  2. Onnea mätsärimenestyksestä!

    Tyttö on haaveillut tipsusta jo yli vuoden ja yllättäen olen itsekin huomannut kallistuvani sellaiselle mielelle, että voisihan tuollaisen vaikka hankkiakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En tiedä miksi ihmeessä huomasin tämän kommentin vasta nyt, muta vastaan siltikin vielä.. :D

      Poista