11.5.2013

Palkintoja ja barffausta!

Eilen käytiin hakemassa postiin tullut paketti! Puhuinkin aiemmin, että voitettiin Timin kans arvonnasta yks hommeli, ja nyt se tosiaan saapui meille. :)





Paketista löytyi tosiaan 4 luuta, lihaliuskoja, tuommonen kuminen rinkulalelu ja aktivointipallo! :) Aktivointipallo meillä pääsikin jo heti eilen käyttöön.




Barffausta ollaan tässä aloiteltu. Torstaina meni aamulla nappulaa, illalla broiskun jauhelihaa. Eilen aamulla broiskun jauhelihaa ja illalla nuo yllä olevat kanansiivet. Tänään aamulla broiskun jauhelihaa, "välipalaksi" lemmikkien lihapulla ja tässä illemmalla vielä kana-ateriaa. Annetaan siksi tänään iltaruoka vähän myöhemmin, että pärjäilee huomenna, kun aamulla en anna ruokaa, koska ollaan menossa mätsäreihin ja yritän saada tuon koiran kiinnostumaankin niistä nameista. :D 

Raakaruokailu on meillä mennyt ihan älyttömän hyvin, ensimmäisenä yönä vähän oksenteli, mutta esim. nuo kanansiivet meni alas yllättävän hyvin, eikä tullut ylöskään. :) Kakka ja muut on ollut kans ihan normaalia, joten tähän mennessä kaikki on sujunut siis ok!



Joops, niin kuin mainitsinkin, niin huomenna mennään mätsäreihin ja kirjoittelen sitten miten siellä meni (vai menikö mitenkään!). Ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille! :)

Ps. Paina "luin:)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti