9.5.2013

Päästetään välillä lukijatkin ääneen!

Moikka,

tykkään hirveästi kirjoittaa blogia. Rakastan sitä, että saan purkaa ajatuksiani ja lukea muiden blogeista minua kiinnostavia juttuja. Blogilistaltani löytyy juttua koirista, urheilusta, hyvinvoinnista, käsitöistä, jne. eli aika monipuolisesti asiaa.



Kun aloitin blogin, en ikinä uskonut, että sillä voisi olla yhden yhtä lukijaa. Ajattelin, että kirjoittelen ihan huvikseni vaan. Sitten lukijoita alkoikin tulla ja nyt niitä on jo 20. Jollekin se saattaa tuntua vähältä, onhan blogeja joissa on satoja ja jopa tuhansia lukijoita, mutta minulle se on paljon, tiedän, että näitä kahtakymmentä henkilöä juttuni edes vähän kiinnostavat. Se on hienoa. Olen pitkään jo halunnut pitää arvonnan, mutta ehkä odotan vielä muutaman lukijan lisää ja pidän sitten arvonnan!



Seurailen jonkun verran sitä, kuinka paljon tekstejä luetaan, kuinka paljon tulee kommenttia ja mitkä postaukset ovat suosittuja; silloin saan tietoa, mitkä jutut ihmisiä kiinnostavat. Joskus saan myös kommenttia, josta olen tosi iloinen. Vastailen aina kommentteihin, koska arvostan sitä, että kirjoittaja on vuorovaikutuksessa lukijan kanssa. :)



Nyt haluaisinkin, että Sinä, juuri Sinä siellä ruudun takana, kommentoisit tuonne kommenttiboksiin, minkälaisia tekstejä tai kuvia haluaisit lukea/katsoa! Myös kysymyksiä ja parannusehdotuksia saa ihan vapaasti esittää, koska kuitenkin haluan tehdä tästä blogista miellyttävän ja sellaisen, että tykkäisit sitä lukea.

Jos et kuitenkaan halua kommentoida mitään, niin paina alareunasta "luin:)", jotta tietäisin, kuinka moni tämänkin tekstin lukee.



4 kommenttia:

  1. nää postaukset on tosi kivoja ku jaksat kirjottaa niin useesti. mut ois kiva semmone "minun koirani päivä" mikä ois kuvattu videolle ja seuraisit koiraa siinä päivän:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! :-) Voisin toteuttaakin tuon joskus jos kamera alkaa yhteistyöhön!

      Poista
  2. Musta on vaan ihana kattella tipsujen kuvia ja lukea niitten elämästä :) Olen jo vuosia haaveillut koirasta - just tipsusta, mutta tällä hetkellä terveyteni ei riitä koirasta huolehtimiseen. Jatkan haaveilua ja nautin, kun voin elää koiraihmisen elämää lukemalla tällaisia blogeja kuin sinun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Toivottavasti joskus saat haaveilemasi koiran, siitä on kyllä hulluna iloa elämään.

      Poista