7.5.2013

Tiistai on..

..toivoa täynnä. Vai onks se torstai?
Moikka,


tänään aloittelin koiran aktivointi- ja harrastekurssia. :) Ekana oli siis puolentoista tunnin luento, jossa saatiin kaikenlaisia lippusia, joissa oli tosi asiallista tietoa. Meidän ryhmässä on 7 tyyppiä minun lisäksi ja tosi erilaisia koiria kuulosti ihmisillä olevan. Tänään oli siis paikalla vaan me omistajat, ensi viikolla aloitellaan myös koirien kanssa!



Meidän kevään ohjelma näyttää tältä:

14.5. - aktivointi
21.5. - kotiaksa + flyball
28.5. - näyttely
4.6. - rallytoko + toko
11.6. - mejä
18.6. - pk

Ootan kyllä tosi innolla tulevia kertoja! Vähän mulla pelottaa, että kuinka höslä Timi on, kun yleensä se ei jaksa kyllä hirveästi keskittyä ja mie oon ehkä maailman tylsin asia jos muita koiria on lähettyvillä, joten toivon todellakin, että tuo kurssi parantais meidän yhteistyökykyä ja välejä. :)



Nyt nää seuraavat kaks viikkoa on tosi kiireisiä koulussa, joten postauksia tulee vähän harvempaan. Yritän kuitenkin kirjoitella noita haastejuttuja aina kun ehdin ja ajastaa niitä teille luettavaksi! Loppuviikon suunnitelmina on näyttelyreenejä, luoksetulon harjoittelua ja sunnuntaina mätsärit. :) Niitä odotellessa siis!


moro kaikki!

2 kommenttia:

  1. Oi hitsit ko itekki pääsis Diegon kans tekemään kaikkea mutta ongelmana on se että kaikki niin kaukana aina:c Millos me sinne koirulipuistoon mentäs?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Mullakin on nyt isä kyydittelemässä ympäriinsä, kun ei muuten päästäis minnekkään. :/ Ja pitäis kyllä katella joku päivä, joka sopis molemmille!

      Poista