8.5.2013

Raakaruokaa

Heippuli,

käytiin tänään taas kerran Jäljessä. Mehän voitettiin maaliskuussa sinne Muschin lahjakortti ja nyt kun Timillä alkaa oleen tuo erityisruoka tosi vähissä, niin käytiin hakemaan pakastimeen täytettä Muschin pötköruuista.



Koriin päätyi siis vähän kaikenlaista. 1,5 kiloa broilerin siipiä, kaks pötköä kana-ateriaa, pötkö broilerin jauhelihaa, jauhettua lohta, kalkkunan jauhelihaa, kasvissosetta ja sian sisäelinseosta. Nyt on tarkoitus aloitella vaan broiskulla ja pikkuhiljaa sitten lisäillä eri ruokia ja vaihdella niitä, että koira sais sopivassa suhteessa erilaisia sapuskoja.


Mulla vähän jänskättää miten Timille sopii barffaus, mutta oon kyllä lukenutkin, että saattaa mennä kauankin aikaa että koirulin kroppa tottuu uuteen ruokaan, joten siihen on varauduttu kuitenkin. :) Tarkoitus ois siis syötellä jonkun verran noita lihaisia luita, sitten nuita mössöjä ja Petsiestä sain vinkin, että kun Timillä on ollut ongelmia niiden virtsakiteiden kanssa, niin annetaan sitten joukossa vielä karpalojauhettakin.


Sitten tietenkin ruuan joukossa tulee varmasti menemään kananmunankeltuaista aina välillä, päivittäin nöljyä ja vaihtelevasti myös maitotuotteita, esim. viiliä, raejuustoa, jne. Näihin lisäksi vielä namit. :) Painoa on tarkoitus seurailla, kun se on ollut aika lailla 7-7,5 kiloa, niin toivoisin että siinä se pysyiskin.

Lukijat, onko teillä millaisia kokemuksia barffauksesta?


Käytiin eläinkaupassa käynnin jälkeen seikkailemassa vähän kaupungilla ja nyt mulla on väsynyt ja tyytyväinen koira vierellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti