12.6.2013

Blaablaablaa

Pitkästä aikaa info-postausta, eli lätinää Timin fyysisestä kunnosta tällä hetkellä. Vähän kuvia, paljon tekstiä, jos et jaksa lukea niin kannattaa skipata tää postaus. ;)

Elikkäs, painoa makkaralta löytyy tällä hetkellä 7,2 kg, eli rotumääritelmään jos vertaa (6-8 kg) niin ollaan ihan normaalissa painossa ja tuota luokkaa paino on nyt pidempään ollutkin. Jossain vaiheessa nousi kahdeksaan kiloon, mutta siitä ollaan kevyesti tiputeltu ja nyt ollaan taas ihan soppeleissa mitoissa. :)

piiloon?
Säkää löytyy 27-28 cm, en oo hirveän tarkasti saanut mitattua, mutta suurinpiirtein noin, eli ihan sopivan kokoinen Timi kaikinpuolin on. Lisäksi mie ja myös Timin "kummitäti" eli minun kaveri ollaan kiinnitetty huomiota siihen, että Timillä on tullut lihasta kroppaan ihan kivasti ja uskon, että tähän on vaikuttanut irtiolo metsässä ja ehkäpä tuo barffauksen aloittaminenkin.

päätöntä menoa
Kun ruokavalioon päästiin, niin Timin hampaat on paremmassa kunnossa kuin ikinä. Uskon, että tähän on vaikuttanut luiden syönti ainakin, koska hampaita me ei Timiltä olla hirveämmin harjailtu. Lisäksi korvat on puhtaat ja hajuttomat, turkki hyväkuntoinen, pehmeä ja kiiltävä. :) Päivittäin annetaan öljyä ja yritetään ruokavaliossa pitää mukana mm. kalaa, jotta turkki ja anturat pysyisi hyvänä. Lisäksi harjaillaan aika ahkerasti, että ylimääräiset karvat lähtis muualle.

hillankukkia löyty lenkkimaastoista reippaasti!
Mie haluan uskoa, että tuo barffaus on meillä vaikuttanut yleiskuntoon tosi paljon ja aiemmin hieman haissut hengityskin on saatu kuriin. Vatsa toimii ja kroppa näyttää ulkoisesti hyvinvoivalta, eihän siihen voi olla kuin tyytyväinen!

Millaisia kokemuksia teillä on barffaamisesta?

2 kommenttia:

  1. Hehheh tuo on höyhen verrattuna meidän metukkaan! Kunnioitettavat 9,8kg täyttä läskiä:D Pitäisköhän mullaki postata tästä aiheesta.

    VastaaPoista