10.6.2013

Sateinen sunnuntai

Moikka,

eilen keskustassa järjestettiin taas mätsärit. Olin jonotellut jonkun kymmenen minuuttia ja seurannut pyörivää ja hyörivää, selvästi stressaantunutta koiraa, ja päätin, ettei me osallistuta tänään kisoihin. Jäätiin vaan paikalle seuraamaan ja rauhoittumaan, mielestäni on ihan hyvä välillä vaan katsellakin ja opettaa koiralle sitä rauhoittumista. Ensiksi oltiin jossain parinkymmenen metrin päässä muista koirista ja pikkuhiljaa siirryttiin aina lähemmäksi, sitä mukaa miten koira rauhoittui. Lopussa oli jo ihan mahtavaa, kun Timi vaan makoili paikoillaan ja otti rennosti eikä stressannut sen suuremmin. :)



Mätsärin jälkeen käytiin taas Jäljessä ostamassa vähän turkinhoitojuttuja ja kakkapusseja. Niistä esittelyä:


Eli nuiden kakkapussien lisäksi koriin päätyi Aptuksen helläpesu -shampoo, ihan vaan siksi, että tuolla koiralla on tosi herkkä iho ja turkki, joten tuollainen hellävarainen ja mieto sampoo on varmasti meille ihan omiaan. :) Lisäksi ostettiin Isle of Dogs Everyday Silky Coating Brush Spray:tä, eli tuollaista suihketta, joka pitää turkin hyvässä kunnossa ja pitäisi tehdä turkista myös vähän likaahylkivän. Suihke on tarkoitettu erityisesti yorkshirenterriereille ja noutajille, mutta kokeilen tuota nyt Timillekin.

Kunhan saan vähän noita kokeiltua ja testailtua, niin kirjoittelen turkinhoitopostausta ja arviota tuotteista.

Arvonnasta voitettiin I ♥ BARF -kangaskassi, jee! :-)
Mätsäreiden lopussa mentiin nukkumaan rattaiden alle :-D
Semmoisia juttuja nyt, ei siis mitään kummempia. Ihanaa tulevan viikon alkua jokaiselle! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä on ottaa toisinaan iisistikin, varsinkin, jos koira stressaa. Huomasin tuosta kuvasta, että Timillä on kauniit ja tasaiset etuhampaat, meidän Vilillä kun on vinksin vonksin kuin huolimattomat halot puuvajassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, välillä oli ihan kivaa Timin kanssa vaan seuraillakin muiden kisaamista. :) Ja Timillä kyllä on aika hyvässä kunnossa nuo hampaat pysyneet ja olleet tuollaiset pienestä asti.

      Poista