8.6.2013

Kemi Ryhmänäyttely 8.6.2013

Tuomari Redlicka Anna, Poland
"Correct type. Very strong head. Short, strong and wrinkled muzzle. Correct topline. Good tail. Slightly long loins. Correct angulation, weak pasterns. Sufficient movement."

Ja vapaa suomennos: "Oikea tyyppi. Todella vahva pää. Lyhyt, vahva ja ryppyinen kuono. Oikeanlainen ylälinja. Hyvä takaosa(/häntä). Hieman pitkät kyljet. Oikeanlainen kulmaus, heikot välikämmenet. Riittävä liikkuvuus."

AVO EH AVK3

Timin mielipide koko näyttelytouhusta.
Joo, Timin kanssa meni taas vaihteeksi ihan perseilyksi koko kehässäoloaika, mutta muuten jäi hyvä fiilis ja tulokset oli parempia kuin odotin, joten siitä kiitos. AVO-uroksissa oli vain kolme urosta, joten päästiin avoimen kilpailuluokan kolmosiksi. :D Välillä tuo oli niiiin hieno koira, mutta esim. siinä kun piti ravata ympäri kehää, niin tätä kiinnosti ne muut koirat paljon enemmän ja siinä kun lähdin yksin ravaamaan, niin tuomari sanoikin mulle englanniksi, että mun pitäisi yrittää saada koira kävelemään neljällä jalalla, ei kahdella, hahah. :D

Kopeloitavana.
Tuomarin kirjoittaessa loppuarvostelua piti yrittää pysyä paikoillaan.
Kukkaispoika ♥
Mutta niin, parin viikon päästä uudestaan näyttelyihin, sitä ennen yritetään treffata koirakamuleita ja käydä moikkaamassa kasvattajan tipsuja, niin ehkä tuokin tottuis ja rauhottuis sitten. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille, kävikös muut missään näyttelyissä viikonlopun aikana? :)

Kiitos näyttelykuvista ja -kuljetuksesta kuuluu isille ♥

2 kommenttia:

  1. Me käytiin Oriveden kr näyttelyssä :) Tuloksena ERI SA VAL2 ja PU2.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsit, paljon onnea! Upeat tulokset :)

      Poista