28.6.2013

Kilometripostaus

Moikka,

koska mulla on kerrankin useampia kuvia ja paljon asiaa, niin yritän puhua mahdollisimman lyhyesti, ettei tästä tulis ihan kilometripostausta. En ilmeisesti voi tehdä useampaa pientä juttua, vaan kaikki asia pitää kirjoittaa samaan postaukseen, hahaa. :) Noh, toivottavasti jaksatte lukea!

Elikkäs tässä eräänä päivänä löysin kaupasta -30 % naudanmunuaisen, niin oli ihan pakko kiikuttaa se kassalle ja valmistaa siitä Timille herkkua. Useampi tuntemani ihminenkin tykkää munuaisruuista, mutta koska itse en niistä suuremmin välitä, niin valmistinpa sen sitten koiralle. Ensin keitin munuaista n. 25 minuuttia ja sitten paloiteltuna uuniin pariksi tunniksi. Sen jälkeen munuainen joutuikin rasiaan ja sieltä Timi on saanut sitä aina välillä herkutella. :)



Noh, tänään sitten lähdettiin vähän erilaiselle ulkoilulle Timin kans. Mie tykkään hulluna eräjormailusta, mutta kesäisin sääskien takia sitä tulee tehtyä vaan hirveän sääskimyrkkykerroksen kans tai harvakseltaan. Lähdettiin kuitenkin yhelle hiekkamontulle ja metsään ja Timi sai olla suurimman osan ajasta vapaana ja kyllähän se tykkäs!

Taas vaihteeksi näitä "etsi kuvasta koira" -juttuja.. :D


Ja sinne mennään!
 Löydettiin semmonen ihan mahtava hiekka"kukkula" ja kiivettiin se ylös ja istuskeltiin hetki siellä ylhäällä ja kateltiin maisemia. Oli ihan mahtava fiilis!




Eilen kotiutettiin nettikirpparilta ostettu kampa. Oon jo kauemmin tollaista piikkikampaa etsinyt, mutta nyt löysin sen parilla eurolla ja pakkohan se oli saada itelle. Ihan täydellinen käytössäkin! 


Kerrankin kuva, jossa Timillä on suu kiinni. :D
JA sitten, päivän paras juttu! Ainakin melkein. :D Eli siis, pari viikkoa sitten laitoin Piuhaputiikkiin sähköpostia ja toiveita, millaista näyttelyhihnaa Timille haluaisin. Meillähän on n. puolitoista vuotta ollut käytössä sellainen ihan perus näyttelyhihna, joka vaan oli liian pitkä ja ehkä vähän tylsäkin. Ja kun tykkään ostella koiralle kaikenlaista, niin uusi näyttelyhihnahan oli tarpeen. ;) Tykkään hirmuisesti vihreästä ja laittelinpa sitten viestiä, että haluaisin vaalean ruskean hihnan, vihreillä helmillä ja pituuksia ja muuta hömppää. Päätin kans tilata samalla sellaisen näyttelylipukepidikkeen, joka sopis tuohon hihnaan. Tänään posti olikin sitten kantanut hihnan kotiin, ja tällainen se oli: 


Oikealla lipukepidike :)

Se on UPEA!! Ääää, tykkään ihan hirveästi tuosta ja voin sanoa, että jatkossakin näyttelyhihnat meille tulee ehdottomasti Piuhaputiikista! Voin suositella :)

Joo, kylläpä sitä asiaa nyt tulikin! Pienensin vähän noita kuvia, että kaikki mahtuis, mutta klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi. Ja haluaisin vielä muistuttaa, että Google Reader poistuu käytöstä ja siksi toivoisin, että siirrytte seuraamaan meitä bloglovinin tai blogilistan kautta. :)

Nyt, kiitän ja kumarran niitä jotka jaksoi lukea postauksen tänne asti! 
Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti