25.6.2013

Hejsan,

meidän sunnuntai oli pitkästä aikaa aikalailla touhupäivä. Ensin iltapäivästä käytiin Timin kasvattajan luona moikkaamassa kasvattajaa, hänen miestään ja nelijalkaisia. Timi ei oikein kahdesta narttukoirasta (äitistä tai varaäidistä) saanut leikkikavereita, mutta muuten meni hienosti ja oli tosi mukava käydä. :)

Sitten käytiin vielä Joulupukin pajakylässä ja kaupungilla pyörimässä, Timi sai kunnolla sosiaalistumista, kun piti yrittää käyttäytyä ja oli niiiin paljon nähtävää.



Ja tosiaan, mie ostin juhannusnäyttelystä silloin tällaisen treenitaskun, hintaan 20 € ja nyt on jonkun verran tullut sitä testailtua ja tosi hyvä on ja hyödyllinen. Oon kyllä tykännyt! Paljoa mitään palloja yms. me ei käytetä, mutta sellaisetkin mahtuis aivan älyttömän hyvin noihin taskuihin.


Semmoista höpinää nyt sitten tähän päivään. Haluaisin vielä muistuttaa, että bloggerista poistuu Google reader -palvelu, niin tallentakaa meidän blogi suosikkeihin, tai seuratkaa meitä blogilistalla tai bloglovinissa. Molemmat gadgetit löytyy blogin alareunasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti