21.7.2013

Kiireen keskellä pitäis muistaa, että elämä on hetkissä

Jos kaikki olisi mennyt niin kuin elokuvissa, olisimme tänään ajaneet Tornioon. Timin koiranet –rekisterissä olisi yksi näyttelytulos lisää, ja tietäisin mitä mieltä Itävaltalainen Monika olisi meidän koirastamme. Kenties meillä olisi lisää koiranäyttelytuttuja ja hyvä mieli, ehkä kastuneet vaatteet.

Mutta, koska elämä koiran kanssa on niin hektistä, niin jätettiin tänään näyttelyt välistä. Kirjoittelin koiran sisälle p*skomisesta eilen ja kyseinen juttu on jatkunut eilisillasta tähän päivään, nyt kakka on vaan suoraan sitä aitoa ja ehtaa ripaskaa. Timi on vähän huonovointinen ja nukkuu paljon, mutta lenkille ja pissalle lähtee ihan mielellään. Ripulilääkkeet ja viilipurkit on ollut kovassa huudossa, puhdistetaan vähän vatsaa viilillä ja huomenna aletaan lisäämään riisiä ruuan joukkoon. Seuraillaan tilannetta ja eletään sen mukaan.

Tietenkin vähän ehkä harmittaa, että näyttelyreissu jäi tekemättä ja ilmottautumismaksu meni sinne, mutta raha on kuitenkin vain rahaa ja reissuja ehdin tehdä tulevaisuudessa niin paljon, että nyt on vain tärkeintä saada koira kuntoon! Seuraavat näyttelyt meillä on Pellossa 14.9. ja ennen sitä ehditään ihan reippaasti harjoitella ja toivoa, että silloin ollaan kunnossa.

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille! J

4 kommenttia:

  1. Voihan sentään, vatsatauti iski. Paranemisia Timille, kurja tauti tuo ripuli, niin ihmisellä kuin koirallakin. Kyllä noita näyttelyitä piisaa, vaikka nyt tietty vähän harmittaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ei ole hirveän mukavaa katsottavaa nuutuneen näköinen koira, mutta onneksi aletaan olemaan jo paremmalla mallilla. :)

      Poista
  2. Harmi että jäi näyttelyt väliin :/ Arvostan kuitenkin sua, että et väkisin lähtenyt kipeää koiraa raahaamaan sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se aikamoista miettimistä siinä aamulla, mutta loppujen lopuksi pelkkä maalaisjärkikin sanoi että turhaa lähteä koiraa raahaamaan ympäri Suomea, kun olis ne automatkatkin jo pelkästään saattaneet olla ihan tuskaa ja siihen koiralle vielä se stressi, jonka näyttelyilmapiiri monesti aiheuttaa.. :/ Parempi siis viettää päivä ihan kotona ja odotella seuraavia näyttelyitä. :)

      Poista