20.7.2013

Vähän asiaa juuri siitä itsestään


Tervehdys pitkästä aikaa arvoisat lukijat!
Mitä teille kuuluu?

Täällä elämä on ollut aika pitkälti lenkkeilyä ja temppuilua, ei olla Timin kanssa mitään kummempia siis touhuttu. Täällä suunnalla ei mätsäreitä ole suuremmin ollut ja lisäksi olin ensin viikon reissussa ja tämän viikon viettänyt aikaa kahden parhaan kaverini kanssa, kun he olivat täällä meillä, joten sen hirveämmin aikaa esim. treenaamiselle ei ole jäänyt.


Perusarkea ollaan siis vietetty, kunnes yöllä ja vielä tänäänkin koiran elämä on ollut kirjaimellisesti pelkkää p*skaa. Se siis yön/aamun aikana oli tehnyt neljät jätökset sisälle (ihan tavallista kakkaa, ei edes ripulia) ja myöhemmin tänään myös ulkoillessa sitä tavaraa on  tullut. 
Ja koska en aina halua miettiä seurausta vaan myös syytä, niin olen miettinyt mistä tällainen järjetön paskominen nyt voisi johtua:

 ...Timi on stressaantunut/jännittynyt ja purkaa sitä tuolla tavalla
...huomionhaku
...mielen osoittaminen jostain asiasta
...tai ehkä todennäköisimpänä eilen pitkästä aikaa annettu rustoluu avasi jotkut kakkakanavat ja sitä tavaraa sitten tulee kolmen viikon edestä, jonka ajan Timi on ollut tavallista pidättyväisempi.


Hassuintahan tässä ehkä on se, että Timi ei ole ikinä oppinut vinkumaan pihalle, jos sillä on kakkahätä, vaan se vinkuu vain pissalle. Siksipä sen touhuja onkin nyt seurattava silmät selässäkin, sillä kakkahädän huomaa vain edestakaisella ravaamisella/koiran hyppiessä ovea vasten/koiran raapiessa ovea. Näitä liikkeitä seuraamalla ollaan nyt ehditty pelastaa montakin mattoa, kun on viety koira ulos.


Sellaista meille tänään. Kuvat otettu mummolassa, kun ehdittiin sielläkin pyörähtämään. Huomenna olisi suuntana Tornion KV, joten postausta tulossa huomenillalla tai viimeistään maanantaina :) Peukut pystyyn, että näyttelyssä menee hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti