24.10.2013

Talven riemuja

Huomenta! Tässä kirjoittelen tämän blogin sadatta (100.) julkaistua postausta, vau! Kiitos ihanat lukijat, teidän takianne näitä tekstejä jaksaa raapustaa! :)

Aika monet on päivitelleet parin viime viikon sisällä ensilumen satamisesta, siispä en ole itse kehdannut sitä hehkuttaa, vaikka satoihan se tännekin viime viikon alussa! Oon niin onnellinen, että lunta tulee ja ihan vaan Timin puolesta - se rakastaa möyriä lumessa, rakastaa kun sille heitellään lumipalloja ja pakko on kyllä myöntää, että väsyyhän se koira lenkillä paljon helpommin, jos sen päästää metsässä irti juoksemaan metriseen lumihankeen. :) Tykkääkö sinun koirasi lumesta?

Ensilumi :)

Paljon ollaan nyt Timpan virtaa kulutettu myös niin, että kun lunta kuitenkin sataa kokoajan lisää, niin käyn jossain vaiheessa heittelemässä pihalla maahan jotain nameja ja välillä extraherkkujakin (esim. juustoa) ja jonkun ajan päästä, kun niiden päälle on vähän satanut lunta, niin mennään Timin kanssa ne etsimään. Timihän on pienestä asti osannut "etsi" -käskyn ja sen avulla nami kuin nami löytyy sieltä hangesta!

 

Tuo punaisella ympyröity "kalju" kohta näkyy vieläkin noin selvästi, karvoja leikeltiin n. 1½ kuukautta sitten ihotulehduksen takia.


 ^vasemmanpuolimmaisessa kuvassa Timi on jotenkin kauhistuneen näköinen :-D mutta oikealla sitten ihan oma itsensä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti