17.11.2013

Ensitapaaminen

Pikapostaus täältäpäin, kun molemmat koirat nukkuu kuolemanväsyneinä, Lui minun sylissä ja Timppa sohvan alla. :D

Eilinen automatka meni hienosti! Luigi nukkua posotti koko matkan, lukuunottamatta taukoja, jolloin käytiin pissalla ja leikittiin. Kotiin tullessa toin Luin kasvattajan ohjeiden mukaan sylissäni sisälle ja annoin Timpan ensin haistaa hauvaa, jotta se tajuaa sen olevan pentu. Samantien kun laskin L:n lattialle, alkoi hirmuiset painit, joita jatkuikin sitten pitkälle yöhön. Brassivaavilla oli aika paljon virtaa nukutun automatkan jälkeen ;)

Ensitapaaminen.
Painitaan!
Hienosti pojat tosiaan päätyivät lopulta nukkumaan vierekkäin. Lui yritti moneen kertaan tulla sängylle, mutta koska Timilläkään ei oo siihen lupaa, niin sai Luigi viettää yönsä tuon karvakasan vierellä, eikä sillä näyttänyt olevan mitään sitä vastaan!

Tähän mennessä kaikki on siis mennyt hienosti. Timppa on hieno isoveli, joka ärähtää tarvittaessa, varastaa Luigin luita (Timi ei ole _ikinä_ syönyt yhtäkään dentastixiä tai solmuluuta, mutta kylläpä nyt maistuu!) ja jaksaa leikittää pentua tunnista toiseen. Luigi on mahtava kersa, kuuntelee mitä sanotaan, tekee hienosti tarpeensa ulos ja innostuu, kun mamma puhuu vähän kimeämmällä äänellä. Hienoja poikia ♥

Kuva tämän aamun pissalenkiltä, ei muistanut mamma laittaa takkia! :(

4 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen Luigi on <3 Ja hieno Timi kun otti pennun noin hienosti vastaan, toivottavasti kaikki menee jatkossakin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luigi on kyllä aikamoinen sydäntensulattaja! :) Ja niimpä!

      Poista
  2. Hyvä alku! Jatkossakin kaikki sujuu varmaan ongelmitta, Timi vanhempana sanelee säännöt ja se on Timin oikeus ja velvollisuus, eihän mukulat saa silmille hyppiä. :) Muista aina, että Timi on talon vanhempi koira, joten ojenna aina Timille ensin ja sitten vasta Luille, oli sitten kysymys mistä tahansa, aina ensin Timi ja sitten heti perään Lui. Tuolla tavalla ehkäisee jo ennalta tulevia "talon herruus"-riitoja. Koirat eivät eivät koskaan voi olla täysin samassa asemassa, ja se, että on toisena lauman järjestyksessä, ei tarkoita, että olisi "huonompi", vaan koirien maailmassa täytyy olla näin. Kuten ihmisperheissäkin, lapset eivät voi olla pomoja, vaan se on isä tai äiti.
    Luulen, että Timikin on onnellinen saatuaan nyt ikioman kaverin. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin ollaan tehtykin nyt. Eli ensin ruoka Timpalle, sitten Luigille, ensin Timi ulos, sitten Luigi, jne. Näin pitää muistaa jatkaakin, vaikka välissä tuo jokasuuntaan pomppiva brassi meinaa viedäkin huomion. :D

      Poista