25.12.2013

Toteutuiko vuoden 2013 tavoitteet?

19.4.2013 julkaisin tällaisen postauksen, jossa kirjasin vuoden 2013 tavoitteita ylös. Nytpä päätin vähän tsekkailla, että miten ne ovat toteutuneet vai ovatko ollenkaan.

1. Näe kasvattajaa ja muita D-pentuja enemmän.
-Kasvattajan kanssa ollaan oltu paljon yhteyksissä puhelimitse ja e-maililla, mutta nähty vain kerran ja yhtäkään D-pentua en ole tavannut! Otetaan tää siis tavoitteeksi taas vuodelle 2014.

2. Käy kaikissa mätsäreissä, minne pääset.
-Parit mätsärit jäivät välistä, yleensäkin silloin kun oli niin paljon muuta menoa. Keväällä kuitenkin aika ahkerasti kierrettiin ja Timi pääsi sosiaalistumaan.


3. Näyttelyt.
-Näköjään tavoitteena on ollut näyttelykäyttäytymisen oppiminen ja sitten itse näyttelyt. No, treenattu ollaan paljon. Kaksista näyttelyistä saatiin tulostakin, EH ja ERI. Kahdet näyttelyt jäi sairastelun vuoksi väliin.



4. Lisää koiramiittejä.
-Että mitä? Hävettää myöntääkin miten vähän me ollaan tavattu yhtään ketään.

5. Luoksetulo varmemmaksi.
-Tässä meni hurjan hyvin kesällä/syksyllä, mutta naapurin narttujen juoksujen aikaan Timi karkas ihan minne halus ja ihan milloin halus ja otettiinkin sitten 15 m:n liina apuun, jossa Timi saa juosta "vapaana".

6. Lisää kaupunkikiertelyä.
-Kyllä! Ainakin jossain onnistuttiin. :)

7. Opettele Timin kanssa rauhoittumista.
-Harjoiteltavaa on vieläkin, mutta uskoisin, että tää on helpottanut. Enää näyttelyissä/mätsäreissä ei tarvitse piipata ja härveltää niin paljon ympäriinsä ja kaupungilla ihan sama juttu. Välillä voi ottaa ihan rennosti vaan.

8. Totuta Timi paremmin lapsiin.
-Joo, lasten kanssa tuli oltua myös. Kyllähän tuo meinaa ihan ylikierroksilla käydä, mutta rauhoittuu, kun mamma vähän ärähtää. Hieno poika. :) Timihän on myös sellainen yksilö, että se jaksaa olla rapsuteltavana, venyteltävänä ja vanuteltavana ikuisuuden, joten lapsetkin saa sen kans tehdä tuttavuutta!

Kaikin puolin vuosi oli Timin kohdalla hyvä, ja ensi vuonna yritetään toteuttaa tänä vuonna toteutumatta jääneet haaveet! Vuoden 2014 tavoitteet kirjailen tännekin ylös ennen vuoden vaihdetta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti