20.3.2014

Mitä Timille kuuluu tänään? (osa 2.)

Tällaisen päivityksen kirjoitin tiistaina (18.3.) facebook-seinälleni:

"Harvemmin itken onnesta, mutta tänään teen niin. Viime torstaina poikien tappelun seurauksena Kuningas-Timin silmä puhkesi ja jostain syystä mistään päin Suomea ei löytynyt ihmistä, joka sille olisi osannut jotain tehdä. Silmän olisi voinut poistattaa, mutta halusin kuitenkin yrittää vielä pelastaa sen. Niimpä saimme tälle päivää ajan Oulun Animagiin, jossa osaava kirurgi otti koiran vastaan. Pelastusmahdollisuudet olivat pienet, mutta lääkärin yritys kova.
Tällä hetkellä sylissäni nukkuu koira, jolla on edelleen kaksi silmää ja mukanani on tajuton määrä lääkkeitä. Jos kaikki menee hyvin seuraavan kahden viikon aikana, niin elämää jatketaan myös kaksisilmäisenä. Kuulin, että T oli leikkauksen aikana huitonut itseltään kanyylin irti ja sen jälkeen ulisi niin kauan, että pääsi tuttuun syliin - perus-Timi siis, vaikka kipeä olisikin. ;) Olen ollut viime päivinä niin huolissani, etten ole syönyt enkä nukkunut kunnolla ja voin sanoa, että uskon tämän olleen tarkoitettua. En enää ikinä pidä näitä koiria itsestäänselvyytenä ja muistan olla kiitollinen niistä hetkistä, mitä on ollut ja tulee olemaan. ♥"


Kaikki on tiistain jälkeen mennyt hyvin. Timillä virtaa riittäisi enemmän kuin tarvitsisi, koska seuraavat pari viikkoa me elellään hyvinkin rauhallista ja hiljaista elämää. Silmään menee tällä hetkellä kahta eri tippaa ja suun kautta kipulääkkeitä. T kaipaa paljon rapsutuksia ja huomiota ja niitä onkin saanut ihan riittämiin. Olen helpottunut ja onnellinen ja toivon suuresti, että kaikki menee hyvin nyt paranemisenkin suhteen.

Tämä oli vaan pikainen päivitys tämänhetkisestä tilanteesta, oon niin väsynyt edelleenkin, ettei aivot riitä oikein mihinkään fiksumpaan. Palaillaan myöhemmin petokurssipostauksen parissa!

6 kommenttia:

  1. Jes!! Olen ihan älyttömän iloinen teidän puolesta, ihan mahtavaa! :'D Tsemppiä teille, toivottavasti kaikki sujuu hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :') On kyllä itelläkin ollut ihan uskomaton fiilis.

      Poista
  2. Kovia aikoja elätte nyt, eikä Timillä ole sen helpompaa. Nyt ei auta muu, kuin vaan toivoa kaiken sujuvan hyvin.
    Jännään täällä mukana Timin tervehtymisen puolesta. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä niin oikeassa! Ihana kuulla, että siellä tsemppaillaan mukana. :)

      Poista
  3. Ihan tosi mahtavaa! Nyt vielä pidetään tositositosi kovasti peukkuja, että paraneminen sujuu hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Kaikki tsemppaukset tarvitaan :)

      Poista