15.5.2013

Naks-naks

Hejsan!

Muuttelin tätä blogin ulkoasua vähän rauhallisempaan muotoon. Vaikka viimeisin postaus olikin aiheeltaan aika synkkä, niin tää ulkoasu ei oo kuvastamassa sitä. :-D Vaikka vastoinkäymisiä on, niin enimmäkseen meidänkin elämä on kuitenkin ihan jees. Kiitos kaikille, jotka jaksoivat kommenteillaan osallistua tähän juttuun. :) Vielä jos haluaa käydä jakamassa ajatuksiaan, niin tästä linkistä pääsee epätoivo -postaukseen.



No mutta niin, ei hirveämmin oo nyt kertomista. Eilen olisi alkanut meidän aktivointikurssi, mutta koska oon edelleenkin kipeänä, niin se jäi sitten välistä! :/ Kyllä vähän kyrsii, kun aina kun jotain suunnittelee, niin ei ne jutut sitten onnistu. Toivottavasti nyt nopeaa pääsisin taas kuntoon ja koiran kanssa touhuilemaan pihallekin enemmän.

Timihän on ollut aika ihmeissään, kun normaalisti oon koulussa sen 6-7 tuntia ja nyt oonkin ollut kotona kokoajan, lukuunottamatta eilistä lääkärikäyntiä. Eilen kaivoin esille naksuttimen, jota ollaan joskus käytetty, mutta nyt se on ihan kokonaan unohtunut kaapin perälle. Naks-naks-naks, opeteltiin näyttelyjuttuja ja kierimistä, istumista ja maahanmenoa. Naks-naks, koira näytti ymmärtävän kyseisen äänen ihan hyvin! :) Tuota meillä voitaisiin nyt käyttää siis jatkossa enemmänkin temppujen opetteluun.

Tempuista puheenollen, haluaisin opettaa Timille siksakin/kahdeksikon, eli että koira pujottelisi jalkojeni välistä tai tekisi kahdeksikkoa jalkojeni ympärillä. Oon nyt netistä etsinytkin siihen koulutusvinkkejä ja varmaankin jossain vaiheessa aletaan harjoittelemaan tuota.


Huomenna meinattiin laittaa Timille punkkilitkut niskaan. :) Täälläpäin niitä ei niin hirveästi oo, mutta kun kesällä tulee kuitenkin matkusteltua ja silleen, niin varalta laitetaan. Aina parempi olla vähän liian tarkka, vai mitä? :D Käytättekö te koirallanne punkkipantoja tai -aineita?

Barffauksesta vielä sen verran, että Timin vatsa on voinut tosi hyvin nyt ja koira muutenkin. :) Tänään sapuskana lemmikin lihapullia muutama kappale ja pari kanansiipeä. Oon muuten miettinyt, että jos kesällä lähdetään reissuun, enkä mä tietenkään voi pakastinta mukana raahata, niin miten saan koiran ruuat kulkeutumaan mukana? Jos matkaa on esim. se 6 h, niin alanko raahaamaan jotain kylmälaukkua joka paikkaan, vai? :D Sitten meen sinne kylästelypaikkaan ja tungen pakkasen täyteen raakaa lihaa, nice. :D No joo, ehkä tätä ehtii miettiä sitten kun se reissaaminen on ajankohtaista.

Tulipa pitkä postaus taas, kuvituksena pikkupossu päiväunilla. :) Korvat ihan väärinpäin ♥

Onks liian tumma tää uus ulkoasu, what do you think? Kesää lähestyttäessä tää voisi kyllä mennä ehkä vähän iloisempaan..


Ps. Paina "luin:)"
Pps. Meitä voi seurata nyt myös bloglovinin kautta, Follow on Bloglovin
Sama linkki löytyy blogin alareunasta. :)

2 kommenttia:

  1. awwww, ihana timppa<3
    Ja ihana tää ulkoasuki...älä vaiha!!(ainakaan vielä;))
    Toivottavasti paranet äkkiä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sie <3 Timi kiittää! Kyllä siitä sillon saa kuvia kun se nukkuu paikallaan, haha :-D Joo mie yritän parantua! :)

      Poista