6.8.2013

Koirapuistoilua

Hejsan taas!

Sunnuntaina eksyttiin koirapuistoon. Tässä muutama kuva sieltä, voin sanoa, että Timin pyllyä tuli kyllä kateltua enemmän kuin iloista virnettä naamalla. Puistoilun jälkeen tuloksena oli erittäin kuolainen ja väsynyt koira, haha. On se vaan mahtava. ♥







Paikalla oli siis meidän lisäksi pomeranian, papillon, yorkshirenterrieri ja kaksi sekarotuista. :-)

Millaisia kokemuksia teillä on koirapuistoista?

Ihanaa tiistaita!

6 kommenttia:

  1. Sofi tykkäs joskus pari, kolme vuotta sitten ihan hirmuisesti puistoilusta, käytiin puistossa joka päivä ja siellä oli aina samat tutut, sekä tietysti satunnaisia vierailijoita. Sit tuo joutu muutaman kerran hyökkäyksen kohteeksi puistossa ja siitä tuli epävarmempi vieraiden koirien kanssa, etenkin koirapuistossa.

    Siispä me ollaan suosiolla jätetty koirapuistossa käyminen melkein kokonaan pois. Silloin tällöin saatetaan käydä, mut oikeasti tosi harvoin, vaikka Sofi ei olekaan enää niin epävarma muiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, harmillisia tuollaiset hyökkäykset! :( Itsekin oon vähän varuillaan aina puistoillessa, varsinkin isommissa porukoissa, koska ei siellä ikinä tiedä minkälaisia koiria ja koiranomistajia on paikalla. Nyt ainakin sujui ihan hyvin, mutta isompien koirien kanssa voisi taas mennä sitten huonomminkin tai jos sattuisi joku todella rähjä koira paikalle!

      Poista
    2. Joo etenkin isommissa porukoissa saa tosiaan olla varuillaan, ja kun kaikki koirat ei aina yksinkertasesti siedä toisiaan, ihan kuten ei ihmisetkään aina.

      Ai muuten käydäänhän me Rajasaaressa, mut se onkin sen verran iso paikka ettei tarvii koko aikaa olla muissa kiinni. Sofikin on aina paljon rennompi siellä kun muissa koirapuistoissa. :)

      Poista
    3. No näimpä! :)

      Joo täälläpäin ei ole kuin tuo yksi ja ainoa koirapuisto, jonne mekään harvoin ehditään ja tuo on kyllä sellaista pensaikkoa, että siihen on tallautunut se tietty alue, jossa kaikki sitten seikkailee.

      Poista
  2. Meillä ei ole kokemuksia puistoilusta niin, että paikalla olisi muitakin, mutta itseksemme olemme välillä käyneet läheisessä puistossa varsinkin näin helteillä: koirat ovat päässeet ulos heti töistä tullessani muttei ole ollut pakko liikkua. :) Pari kertaa joku muukin olisi ollut tulossa puistoon, mutta hänelle ei ole sitten käynyt sellainen, että koirat olisivat ensin remmissä ja tutustuisivat, niin olemme lähteneet siinä vaiheessa pois. Itelläni siis pallillisen uroksen ja leikatun nartun lauma - pikkasen eri juttu kohtaamisissa kuin esim. nuo kaksi toisistaan erotettuina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa joo, ymmärrän! Mukavaa kuitenkin, että koirasi ovat päässeet oleilemaan puistoon. Onhan siellä niin paljon hajujakin, että mahtavaa päästä vain haistelemaankin, vaikkei muita koiria paikalla olisikaan! :)

      Poista